All for Joomla All for Webmasters
hronika

SUBOTIČANKA PODVODILA MALOLETNU ĆERKU (15): Primala starije muškarce u kuću, pa im naplaćivala 6.000 dinara za seks sa detetom (FOTO)

Policija je uhapsila Subotičanku E. R. (42) krajem februara, a 27. februara određen joj je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku podvodila starijim muškarcima, potvrđeno je za Kurir u Višem sudu.

Protiv E.R. istragu vodi Više javno tužilaštvo, a na teret joj se stavlja krivično delo trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna najmanje pet do 20 godina robije.

Osumnjičena majka je kako se nezvanično tvrdi, primala muškarce u kući, u Gajevoj ulici gde je živela sa devojčicom i naplaćivala im za seksualne odnose sa njenim detetom, navodno po 6000 dinara. Kako se tvrdi, majka je čekala u drugoj sobi da bi naplatila od mušterija podvođenje svoje devojčice.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

„Tokom januara i februara dolazili su u kuću muškarci, koje je majka primala, a pre toga telefonom zakazivala njihov susret sa devojčicom, njenom kćerkom, da bi posle seksualnog čina to naplaćivala”, saznajemo nezvanično.

Prema nezvaničnim informacijama, do saznanja o činjenom krivičnom delu od strane osumnjičene nad devojčicom došlo se tako što je otac prijavio slučaj, kada je saznao šta se događa sa njihovom kćerkom. Nezvanično saznajemo, da su već oduzeti i telefoni nekim ljudima, da bi se ustanovilo kakva je bila komunikacija između osumnjičene i tih osoba.

Navodno je najčešće kontakte imala sa trojicom muškaraca, iz Subotice i okolnih naselja, čula se sa njima telefonom, koji su dolazili u kuću zbog dogovorenih seksualnih kontakata sa detetom, a ona je svesno činila to krivično i gnusno delo, jer je boravila u drugoj sobi dok se to dešavalo.

Iz Višeg suda u Subotici za Kurir je potvrđeno da je E.R. osumnjičena za krivično delo trgovine ljudima, a Više tužilaštvo je pokrenulo istragu.

Rajko Maravić, portparol Višeg suda, kaže za Kurir da je osumnjičenoj određen pritvor do 30 dana, zbog uticaja na svedoke i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

„Osumnjičena nije osuđivana ranije. Oštećeno dete jeste maloletno, stara 15 godina, a policija podnosi krivičnu prijavu, dok je za krivično delo zaprećena kazna najmanje 5 godina do 20 godina. Predstoje saslušanja svedoka u postupku, eventualno da se izvrše određena veštačenja, ako su potrebna, te da se donese odluka u zakonskom roku, hoće li biti podignuta optužnica”, kaže Maravić.

Nakon hapšenja majke, ne zna se da li devojčica boravi kod oca i da li je još neko živeo u kući sa njom i majkom, a istraga će pokazati da li ima sumnje oko nasilja, tokom dva meseca podvođenja deteta.

Dijaspora.news/(Kurir.rs/N.H./Foto: Privatna arhiva)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top