All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

SNEG IZAZAZVAO TOTALNI HAOS U CELOJ EVROPI: U Nemačkoj ima poginulih, čak ni Rusi ne pamte da nevreme ovako čupa sve pred sobom (FOTO)

Odmah po dolasku meseca decembra Srbija je dočekala i prvi sneg. Proteklog vikenda se zabelela cela zemlja, a čini se da pahulje nisu zaobišle ni druge evropske države. Tako je sneg napravio pravi kolaps u Moskvi, ali i u Nemačkoj.

Ukupno 118 letova otkazano je na Međunarodnom aerodromu Moskva-Šeremetjevo, dok je zbog snega odloženo 48 letova, kako lokalnih, tako i međunarodnih, saopšteno je iz uprave aerodroma u glavnom gradu Rusije.

Letove su, između ostalih, otkazale aviokompanije “KLM” iz Holandije, “Alitalija” iz Italije, francuski avioprevoznik “Er Frans”, kao i američka “Delta”.

Iz službe za medije ruskog aerodroma ranije su upozorili na moguća kratkotrajna odlaganja letova, zbog vremenskih uslova, kao i da su pojedini današnji letovi otkazani.

Foto: Profimedia

Iz kancelarije ruskog Ministarstva za vanredne situacije ranije je saopšteno da se u Moskvi i okolini danas očekuju jaki vetrovi i sneg, te su upozorili na lošu vidljivost, gužve u saobraćaju, povećan broj saobraćajnih nesreća, oštećenja na mreži za prenos električne energije i padanje stabala.

Foto: Tanjug/AP

Jak sneg u Nemačkoj uzrok je dva smrtna slučaja, nekoliko nesreća i više desetina otkazanih letova.

Nemačka novinska agencija DPA javila je da je 86-godišnja žena preminula u Uelzenu u Donjoj Saksoniji kada je njen automobil sleteo sa klizavog puta i udario u drugo vozilo u suprotnoj saobraćajnoj traci.

Policija je saopštila da je 83-godišnji muškarac koji je patio od demencije umro od smrzavanja u mestu Koeleda na istoku Nemačke. Policajci su pronašli njegovo telo u snegu pored puta nedaleko od staračkog doma u kojem je živeo.

U Frankfurtu je zbog loših vremenskih uslova otkazano više od 80 letova.

Foto: Tanjug/AP

Mašinovođe nekoliko brzih vozova dobilo je naređenja da uspore u centralnom i južnom delu Nemačke zbog snega na prugama.

Pogledajte snimke:

 

(dijaspora.news/Telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top