All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

Otac se žali jer mu rođeni sin ulazi u kuću: Sve bizarnosti zbog kojih porodice javno iznose svoj prljav veš

Najbliži članovi porodice jedni drugima rade grozne, nezamislive stvari zbog cveća, ulaska u kuću, garaže… Kad se posvađaju do usijanja, “svoj prljavi veš” iznose javno, predsednicima opštine tražeći da im reše problem dok ga stvaraju zbog bizarnih razloga, jer “ko će kome, nego svoj svome”.

U jednom selu u blizini Subotice, otac i sin ne pričaju godinama, jer mladić nije pitao oca da li sme da se oženi sa devojkom koju je izabrao.

– Ne pričamo već deset godina, a živimo u zajedničkoj kući koja ima dva odvojena ulaza, ali sa oba može da se uđe u drugi deo kuće. Moj sin redovno ulazi kroz moj ulaz. Ja ne želim da ga vidim, jer je u kuću doveo ženu koju ja ne volim. Smeta mi što koristi moj ulaz, i želim da ga neko natera da ga ne koristi, jer ja ne mogu. Obraćao sam se svima živima, ali izgleda da moju muku niko ne razume – ispričao je za Telegraf.rs Milosav S. (65).

Kad se posvađaju, članovi porodice uvek misle da su baš oni u pravu, a ljutnja zbog sukoba postaje sve veća, a onda svaka sitnica može da bude varnica.

Dokaz za to su i majka i ćerka iz jednog prigradskog naselja kod Beograda.

– Otac mi je preminuo pre nekoliko godina. Od tad majka i ja ne pričamo, ne bih da pričam o razlogu, tema je bolna. Kad je otac umro, obe smo nasledile polovinu kuće, i veliko dvorište. Ja volim da u njemu sadim cveće, a mojoj majci to smeta. Ja ga ujutru posadim, ona ga počupa, ali ni to joj nije bilo dovoljno već je otišla da se žali predsedniku opštine. Zamolila ga je da me on opomene da to ne radim – objasnila nam je Jelena Pavlović (45).

Majka se žalila na svoju ćerku zbog cveća Foto-ilustracija: Profimedia

Ne žale se samo roditelji na decu. I druga strana ume da bude “nezgodna” i da se buni zbog bizarnih razloga. One stvari koje mnogi ljudi ni ne primećuju, njima smetaju do “ludila”.

– Moj otac je čovek u godinama, i malo je nagluv, a pored toga prilično tvrdoglav i veoma često smo u svađi. Stalno ga opominjem da smanji televizor jer mi od njega glava “puca”, a on ga tad još više pojača. Morao sam da se požalim predsedniku opštine, jer stvarno ne znam kako sa njim da izađem na kraj. Dobio sam odgovor da to nije u njegovoj nadležnosti i da on tu ne može ništa da uradi – kazao je F.K. (40) iz Beograda, koji nema “živaca” da razume svog oca.

Postoje i primeri kad se najbliži članovi žale jedni na druge, a da nisu u svađi.

Brat i sestra se svađaju zbog garaže Foto-ilustracija: Profimedia

– Brat i ja živimo zajedno u stanu. Odvojili smo se od roditelja. Imamo jednu garažu i ja sam ga stalno molila da je ja koristim, jer mi je teško da parkiram, imam malo problem sa tim. Ali on svaki put ostavi svoja kola u garaži. Sto puta sam na lep način pokušavala da ga urazumim, ali on kao da mi tera inat, ili ne razume koliko mi je teško da parkiram paralelno. Morala sam da se obratim nekom. Otišla sam u opštinu, ali su me vratili – ispričala je Slavica Petrović, iz Žarkova.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top