All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

NEĆETE SE KUPAT OĐE, DRUGI DEO: Bezobrazluk se nastavlja na plaži kod Budve! Skandalozni snimak Crnogorca koji tera meštanke ZBOG LEŽALJKI je samo prvi DEO BAHATOSTI… (VIDEO)

Nakon drame oko “dozvole” za kupanje na budvanskoj plaži Perazića Do, koja se odigrala pre nekoliko dana, internetom se proširila vest da svako ko vozilom dođe na donji parking blizu ove plaže mora da plati po 20 evra, a kada dođu inspektori – naplata prestaje.

Pre četiri dana, odigrala se prava drama na plaži Perazića Do kada je zakupac mobilijara pokušao da otera meštanku rečima “Nećete se kupat ođe” jer je sedela na svom peškiru, a ne na ležaljkama. Nakon njene objave na društvenim mrežama i prijave nadležnima, zakupac je kažnjen zato što mobilijar nije uredio u skladu sa zakonom.

A sada više građana, ali i meštana Perazića Dola, prijavili su da na nekadašnjoj rampi hotela stoje ljudi koji svakome ko kolima pokušava da vozilom uđe na donji parking blizu plaže, naplaćuju po 20 evra u vidu nepečatiranih četiri kupona od po pet evra, prenose “Vijesti”.

Prema istim informacijama, za tih 20 evra goste sleduju i četiri “konzumacije od po pet evra”.

Kontrolori javnog preduzeća Morsko dobro, nekoliko puta su izlazili na lice mesta, ali bi tada, prema tvrdnjama meštana, prekidano sa naplatom. Posao je, kažu, nastavljan čim bi inspektori okrenuli leđa.

Slučaj je potom prijavljen Komunalnoj policiji, koja je, kako je “Vijestima” u toj službi juče potvrđeno, uklonila rampu. Rekli su da je taj deo u njihovoj nadležnosti, a da su druge eventualne nepravilnosti – u nadležnosti republičkih inspekcijskih službi. Navodno, inspektori su izlazili na teren i saopštili da je nezakonita takva naplata, ali je nekoliko građana novinaru ovog crnogorskog portala saopštilo da se i juče naplaćivao ulaz na plažu nadomak Petrovca.

U uvali Perazića dola postoje dve plaže, jednom od njih gazduje Veselin Vesko Barović, koji je sa “Morskim dobrom zaključio ugovor”.

 

Kupalište ispred hotela praktično je javno. I nakon 15 godina, hotel “As” je nedovršen. Vlada je raskinula ugovor sa crnogorsko-ruskom komapnijom “Nega turs” i hotel vratila Hotelskoj grupi Budvanska rivijera. Taj proces još je u toku jer investitori traže odštetu.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top