All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

MAJKA IZ PAKLA: Mirjana ubistvo svoje bebe pravdala epilepsijom

Baranki Mirjani Škrijelj sudija za istragu Višeg suda odredio je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je ubila svoju šestomjesečnu bebu.Pritvor joj je određen zbog mogućeg uticaja na svjedoke.Podsjetimo, Škrijelj je prilikom saslušanja u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici priznala da je ubila bebu u porodičnoj kući u Sutomoru.Škrijelj pred tužiocem Željkom Tomkovićem ubistvo djeteta pravdala terapijom jakim ljekovima, koje uzima zbog epilepsije.

Tužilac joj je onda odredio zadržavanje do 72 sata.

Da li boluje od epilepsije, kako je osumnjičena Škrijelj saopštila u Tužilaštvu, i koliko ljekovi mogu da imaju uticaja na svijest u trenutku izvršenja krivičnog djela, pokazaće dalja istraga, objavila je jutros Pobjeda.

Na saslušanju u Tužilaštvu, kao i prilikom prvog saslušanja pred inspektorima, nije pokazivala emocije.

Gnusan zločin nad šestomjesečnom bebom istražitelji su otkrili nakon obdukcionog nalaza i tragova koje su pronašli u kući Škrijelj.

U porodici su bili poremećeni odnosi između supružnika, ali će se dodatnim vještačenjima utvrditi psihičko stanje majke u vrijeme ubistva.

Tijelo je pronašao otac u krevecu.

Beba je bila zamotana u mušemi i nije davala znakove života. Otac je odnio dijete u hitnu pomoć, gdje su ljekari konstatovali smrt.

O svemu tome ljekari su obavijestili policiju i tužilaštvo, a zatim je obavljena obdukcija. Nalaz je pokazao da je beba zadavljena mušemom, pa su inspektori obavili poligrafsko ispitivanje koje Mirjana Škrijelj nije prošla.

Kako je saopštila Uprava policije, nakon izvršene obdukcije, u policijskim prostorijama uzete su izjave od roditelja. Oni dodaju da su policijski službenici preksinoć obaviješteni da je u Službu hitne medicinske pomoći dovezeno dijete bez znakova života.

Policajci su obavili uviđaj po odobrenju tužioca, izuzeli tragove i poslali ih na vještačenje u Forenzički centar.

volimpodgoricu.me

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

IZDVAJAMO

To Top