All for Joomla All for Webmasters
Biznis

BOGOLJUB NAPRAVIO GALA FEŠTU U “SPLENDIDU”: Ulažite u porodicu, a ne u materijalne stvari! (VIDEO)

Gotovo kompletna porodica Karić ljetuje u Budvi, a Bogooljub je za ovaj porodični skup iskeširao oko 300.000 evra!

KARIĆI “OKUPIRALI” BEČIĆE: Bogoljub poveo 42 člana porodice, ISKEŠIRAO 300 hiljada evra!

On je u najeltinijem crnogorskom hotelu proslavio rođendan svog unuka, a fešta će se dugo pomatiti!

On je video snimak veselja objavio na svom Fb profilu i napisao:

“Dragi moji, proslavili smo drugi rođendan mog unuka Viktora, uz VRHUNSKU USLUGU I MAESTRALNE KUVARE HOTELA SPLENDID. Nikad više dece nije bilo na jednoj proslavi. Ponosan sam na moju porodicu koja mi je ove godine priredila toliko radosti da sam sigurno najponosniji deda na svetu.

Ništa u životu vam neće pružiti toliku radost, sreću i bogatstvo kao što su to deca. Na mladima svet ostaje, a ovi klinci će Srbiju predstavljati na Olimpijskim igrama, biti poznati naučnici, lekari, piloti, a mi im moramo omogućiti da zemlja u kojoj će živeti može da im pruži vrhunske uslove za školovanje, rast, razvoj, a kasnije i rad i napredovanje.

Zato dragi moji pratioci, rađajte decu, ulažite u svoju porodicu, a ne u automobile, telefone i druge materijalne stvari, živite kao jedan i siguran sam da ćemo sa tom slogom napredovati i kao država!”

(dijaspora.news/volimpodgoricu.me)
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

IZDVAJAMO

Dijaspora News je prvi informativni portal namijenjen dijaspori. Cilj portala Dijaspora News je da nas poveže i okupi, da informiše o najvažnijim dešavanjima, kako u domovini, tako i o aktivnostima udruženja i pojedinaca u iseljeništvu. Trudićemo se da budemo drugačiji, bolji, da obezbijedimo relevantne informacije sa relevantnih adresa. Ne ustežite se da nas kontaktirate, pitate, pošaljete vijesti iz svojih zajednica. Registrujte se i na DN forum i podijelite svoja iskustva i stavove.

Povežimo se.

Facebook

To Top
x Close

Like Us On Facebook