All for Joomla All for Webmasters
Rijaliti

BILA SAM LJUBAVNICA, KU.VA RASPALA! Kad je Luni sve propalo, počela da rida i trese se od muke: Za sve treba samo da se je.em! Marko ne zna šta da joj radi! (FOTO)

Luna Đogani otkrila je Marku Miljkoviću tajni zadatak – da ga ubedi da je u drugom stanju, kako bi izbegla probleme sa njim. Na taj zadatak je, inače, pristala samo da bi dobila poklon od Drveta mudrosti.

Naime, blogerka je želela da Dan zaljubljenih sa dečkom provede van rijalitija.

Međutim, čim je obelodanila Marku veliku tajnu zaplakala je kao nikada pre i počela da histeriše toliko da on nije znao kako da je uteši.

Miljković je svakako pokušavao da je smiri, ali nije mu polazilo za rukom.

“Ja budala još idem kod Drveta i pravim budalu od sebe! Svaki dan sam išla kod njega, da bih se osećala bolje nakon sto godina, da bih sa svojim dečkom išla negde! Nisu mi dali balon jedan da dam onom debilu!” urlala je ona, misleći na bivšeg dečka Slobu Radanovića, s kojim je u vezi bila tokom protekle sezone ovog rijalitija.

“Balon jedan nisam mogla da dobijem, jer sam bila ljubavnica, ku*va raspala, rasturačica! Je l’ ne mogu ja jednom nešto da dobijem?! Ja treba samo da se je*em i to je to, ne zaslužujem ništa više od toga!” govorila je ona.

Kada je otišla u Pab, Savo Perović došao je da je teši.

“Nemoj da me tešiš, hoću da jaučem i derem se! Ovde idu na ostrva, veridbe, vatrometi, ludio, suši… Ja nisam dobila čokoladu! Dobila sam kada je jadničak išao da mi kupuje za rođendan. Kada smo išli kod Amidže, bira se koja će da ide, koje poniženje zbog mene”, ridala je Luna.

“A sada, kada sam jedna, moj dečko neće da me usreći. Nemoj da me smiruješ, niko nije u mom telu, patetična sam i žrtva sam, trudim se sve, ali ne mogu više! Svi znate da solite pamet tamo iza kamera. Dođite ovamo pa probajte ovo što i ja!” urlala je Luna.

Kroz suze sebi u bradu kukala je kako želi da se oseća kao voljena devojka, te kako bi bilo lepo kada bi se neko trudio nju da usreći za promenu, a ne svaki put da ona nekoga čini srećnim bez razmišljanja.

Dijaspora.news/ Kurir.rs/Foto: Printscreen

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top