All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Zoran A. (42) je VOZIO DROGIRAN, u udesu UBIO BEBU OD 17 DANA i teško ranio roditelje

Zoranu A. (42), državljaninu Srbije uhapšenom u Barseloni preksinoć nakon što je, kako se sumnja, drogiran i pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala beba od 17 dana, a teško su povređeni njeni roditelji i deda, za sada se na teret stavljaju krivična dela ubistvo, povrede iz nemara i upravljanje motornim vozilom pod dejstvom narkotika.

Nesreća se dogodila u utorak uveče, oko 19 časova, kada je Zoran navodno svojim automobilom udario u drugo vozilo u kome je bila beba sa porodicom. Od siline udarca automobil u koji je udario se odbio o zaštitnu ogradu.

Beba stara 17 dana preminula je na licu mesta, dok je njen otac koji je bio za volanom, teško povređen i trenutno je životno ugrožen. U bolnicu su prevezeni i bebina majka i deda sa ozbiljnim povredama.

Zoran A. je zadobio lakše povrede i odmah je podvrgnut testiranju koje je, navode mediji, utvrdilo da u krvi ima veliku količinu THC-a, glavne komponente marihuane i hašiša, i metamfetamina.

Redakcija “Blica” kontaktirala je sa Ministarstvom spoljnih poslova Srbije, gde su rekli da su obavešteni o nesreći na zahtev uhapšenog Zorana.

– Policija Katalonije je obavestila Ambasadu Republike Srbije u Madridu da je 17. decembra ove godine u mestu Siđes (Katalonija) uhapšen držvljanin Republike Srbije zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistva i povrede iz nemara i upravljanja vozila pod dejstvom narkotika. Katalonska policija je navela da je Ambasadu Republike Srbije u Madridu obavestila na lični zahtev uhapšenog državljanina Republike Srbije – kazali su iz Ministarstva spoljnih poslova.

Dodali su još da je ambasada Republike Srbije u Madridu u kontaktu sa nadležnim organima Španije i preduzima mere u skladu sa svojim nadležnostima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top