All for Joomla All for Webmasters
FUDBAL

ŽIVOT IZ BAJKE BIVŠEG KAPITENA ZVEZDE: Otišao preko bare i sada živi AMERIČKI SAN! Lepa žena, kuća iz bajke i zver u garaži! (FOTO)

Bivši kapiten Zvezde Aleksandar Katai već skoro godinu dana igra za ekipu Čigako Fajera i po slikama na društvenim mrežama bi slobodno moglo da se kaže da živi ”američki san.”

Iako nema naviku da se često pohvali svojom imovinom, njegova supruga Tea često koristi priliku da preko Instagrama podeli fotografije srećne porodice u “najvećem srpskom gradu preko bare”.

Samo po slikama na Teinom Instagramu bi lako mogli da kažemo da porodica baš uživa u Čikagu, pa nije ni čudno to što Katai ne želi ni da čuje za povratak na stari kontinent.

Čikago, koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Veljko Paunović, trenutno nije u dobroj formi ali nema sumnje da će uprava kluba imati puno strpljenja za stratega koji je sa omladincima Sribije na Zelandu pre četiri godine osvoji planetu.

Katai ima tek 28 godina, a tokom bogate karijere je nosio dresove velikog broja klubova među kojima su Olimpijakos, Alaves, Zvezda, Vojvodina, OFI… Vrhunac karijere dostigao je na Marakani gde je jedno vreme nosio čak kapitensku traku. Dres reprezentacije Srbije obukao je šest puta, a debitovao je 13. novembra davne 2015. godine.

 

https://www.instagram.com/p/BvhBwLXpM1Y/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/BvUOSGmBSSg/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BuO_qunh-lW/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/BuUZl-EhCXB/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BuCQw5yBp_S/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/BsazyQIgoHx/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BtRRiDnhnUq/?utm_source=ig_embed

Dijaspora.news/Kurir sport

Foto: Printcreen

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top