All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

Zbog čega sve kažnjava policija: Ivan je uhapšen jer je psovao u sopstvenoj kadi

Krajnje bizaran slučaj dogodio se pre par dana u Bjelovaru kada je mladi magistar sociologije, Ivan, kažnjen sa 100 evra zbog remećenja javnog reda i mira, iako je psovao u sopstvenoj kadi.

Kako sam priznaje, bio je malo ljut zbog brojnih odbijenica za posao.

– Kupao sam se u kadi, mama je bila u kuhinji i pričali smo o odbijenicama koje sam dobio za posao. Čuo sam na spratu iznad sebe komšiju Dražena da nešto viče i psuje, mislio sam da psuje mene pa sam mu viknuo iz kade: “Dražene, je**m ti mater”. Pritom sam dvaput udario rukom u plinsku cev. Posle sam čuo da je Dražen galamio na stepeništu, a nakon toga je došao policajac i pozvao mene i oca u policijsku stanicu. Ma, ti isti ljudi mene stalno prijavljuju – priznao je Ivan na Prekršajnom sudu u Bjelovaru.

Ivan je uhapšen jer je spovao u sopstvenom kupatilu – Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Ipak, komšije tvrde da je nezaposleni sociolog bio znatno besniji, a spomenuti Dražen navodi da mu se činilo kao da neko udara po sva tri zida dnevnog boravka, hodniku pa i spavaćoj sobi.

– Nakon toga, čuo sam Ivana da viče: “Dražene, je**m ti majku ustašku i grob ustaški”. Viknuo sam mu da prestane, ali on je nastavio da lupa po cevima za gas, pa sam morao da pozovem policiju. To nije prvi put, i druge komšije s njim imaju problema – rekao je Dražen.

Komšinica Nada ispričala je da Ivan teroriše komšije po stepeništu i da je naročito uznemirava njegovo pljuvanje.

Sud je Ivana kaznio sa 100 evra zbog remećenja javnog reda i mira – Foto: Pixabay

– Čula se i vika, ali nisam razumela šta viče. Ivan je znao da nam pljune na vrata i baca sline, a mi smo stari i bolesni i to nas jako uznemirava – požalia se Nada.

Sud je na kraju poverovao komšijama i Ivana kaznio sa 100 evra.

U presudi navode kako, iako je vikao i lupao u svom stanu, sve su čuli i drugi stanari pa je “posledica njegovog ponašanja nastupila i van njegovog stana i bila dostupna javnosti, njegovim komšijama u stanu, kao i drugim osobama koje bi se eventualno zatekle na stepeništu zgrade.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZDVAJAMO

To Top