All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Zbog čega je je dignut u vazduh automobil voditeljke Pinka?

Automobil “golf”, koji je u vlasništvu voditeljke “Pinka” Marijane Mićić i koji je dignut u vazduh na Voždovcu, prema prvim rezultatima istrage, samo se po felnama razlikuje od vozila kriminalca koji je bio meta mafijaškog obračuna.

U utorak oko 13 časova prilikom eksplozije ručno napravljene eksplozivne naprave povrijeđen je Nebojša Mićić, otac poznate voditeljke koji je upravljao vozilom.

” Plastični eksploziv od oko 200 grama bio je postavljen ispod suvozačevog mjesta. Bombaš ili zbog neiskustva ili iz žurbe eksplozivnu napravu je stavio pod Marijanin “golf”, koji se od mete napada razlikuje samo po felnama. Inače, prvi rezultati istrage govore da je napadač čekao “golf” na Voždovcu i da je eksploziv aktivirao onog trenutka kada mu se pojavio u vidnom polju”, objašnjava izvor Blica blizak istrazi.

Brat voditeljke Marijane Mićić i sin Nebojše Mićića, koji je povrijeđen u eksploziji, za medije je rekao da je “bomba greškom podmetnuta ispod njihovog automobila”.

U izjavi koju je dao u istrazi Mićić je rekao da ne zna zbog čega bi neko želio njegovu smrt jer se nikome nije zamjerio i da u poslu kojim se bavi nema neprijatelja. Voditeljkin otac Nebojša zadobio je povrede ruke i bubne opne. Kako kažu svjedoci, on je samo pukom srećom preživio.

Ovo je drugi put za kratko vrijeme da su u Beogradu eksplodirali automobili koji imaju veze sa javnim ličnostima. Početkom septembra razorni eksploziv uništio je džip Dušice Jakovljević, koji se vodio na njenog partnera Jovicu Aleksića.
dijaspora.news/Blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top