All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

ZAMENIK GRADONAČELNIKA BORA BRANKO PERIĆ (60) LJUBIO MALOLETNICU U USTA! Neviđeni skandal trese Bor! A tek pokušaj da se opravda… (ŠOK FOTKE)

Zamenik gradonačelnika Bora Branko Perić (60) našao se u središtu skandala kada su fotografije na kojima se on ljubi i grli sa devojčicom od 15 godina osvanule na jednom Fejsbuk profilu.

Nezvanično, kada su fotografije iscurile u javnost, od Perića je zatraženo da odmah podnese ostavku. Kako se saznaje, Perić je podneo ostavku, a u obrazloženju odluke da se povuče sa mesta zamenika gradonačelnika naveo je da su u pitanju lični razlozi.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Kako pišu “Večernje novosti”, slike su ubrzo po postavljanju sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, video i “skinuo” veliki broj pratilaca ove društvene mreže. U ceo slučaj se, ubrzo, umešala i policija, ali nema dokaza da je funkcioner u Boru počinio krivično delo.

“Čestitao sam joj na dobro odrađenom poslu”

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Perić je, navodno, kazao da je fotografija njegovog poljupca sa devojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim devojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način, pišu “Večernje novosti”.

“Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile devojčice, koje su ukrašavale salu. Ušao sam i video da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao”, navodno je izjavio Perić.

Takođe, navodno je kazao da na drugoj fotografiji ne vidi ništa sporno. Međutim, nakon što su fotografije dospele u javnost, u ceo slučaj se umešala i policija.

“Devojčica je negirala da je imala bilo kakav odnos sa tim funkcionerom. Međutim, maloletnica kao da je bila pripremljena i unapred znala kako treba da odgovori”, kaže izvor iz istrage za Večernje novosti.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Sagovornik lista kaže da je devojčica starija od 14 godina, zbog čega nema krivičnog dela obljube nad detetom.

“S druge strane, ako je nešto i bilo između njih, to nije bilo pod prisilom Prema tome, mi nismo imali nikakav zakonski osnov da reagujemo”, kaže izvor.

Inače, Branko Perić je već dugo u politici i uvek je važio za korektnog čoveka, fakultetski je obrazovan, uvek je imao pristojan odnos sa ljudima, tako da su fotografije koje su isplivale u javnost izazvale pravi šok u borskoj javnosti.

 

(Večernje novosti/Blic)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top