All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

ZAKASNIO SAM 2 MINUTA NA LET I BESNO URLAO DA ME PUSTE, 6 MINUTA KASNIJE AVION SE SRUŠIO! On je jedini putnik koji je kupio kartu, a nije bio u avionu! ISPITUJE GA POLICIJA

Grk Antonis Mavropulos zakasnio je dva minuta na let Adis Abeba-Najrobi što mu je na kraju spaslo život jer je taj avion pao svega 6 minuta posle poletanja. Poginulo je svih 157 putnika i članova posade.

Iako se nervirao što je zakasnio i što na gejtu nisu hteli da ga puste, sada je više nego zahvalan što je živ. On je na Fejsbuku postavio i sliku avionske karte.

Mavropulos je, inače, predsednik neprofitne organizacije “International Solid Vaste Association” i trebalo je da prisustvuje godišnjoj skupštini UN-ovog Programa za životnu sredinu.

10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 – Η ΤΥΧΕΡΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑΤρέχοντας να προλάβω την πτήση ΕΤ 302 Αντίς Αμπέμπα – Ναϊρόμπι, που συνετρίβη 6…

Gepostet von Antonis Mavropoulos am Sonntag, 10. März 2019

“Bio sam ljut jer niko nije želeo da mi pomogne da stignem do kapije na vreme. Gledao sam ljude kako ulaze u tunel i vikao da me puste… Sada sam srećan što sam živ”, napisao je.

Policija ga je tražila da ga ispita zašto je kasnio na let i tada je saznao tragičnu vest.

Antonis je potom pokušao da izbegne ispitivanje jer nije želeo da propusti i drugi let, ali mu je policajac rekao da da treba da se “zahvali Bogu, a ne da protestuje” i da moraju da ga ispitaju jer je on jedini putnik koji je platio kartu, a nije bio u avionu.

Posle ispitivanja su ga pustili, a on je proverio na internetu da je avion zaista pao i odmah pozvao svoju porodicu da im kaže da je živ.

“Ovo je bio moj srećan dan”, napisao je on.

Dijaspora.news/Kurir.rs/News.com.au
Foto: Facebook

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top