All for Joomla All for Webmasters
Društvo

ZA IVANU IZ ŽITIŠTA (15) NEMA RASPUSTA! Vozi kombajn i TRAKTOR kao od šale, a RAD NA NJIVI je ovoj gimnazijalki samo još jedna svakodnevna OBAVEZA (FOTO, VIDEO)

Ovih dana prepoznatljivo lice Ivana Radinović (15) iz Žitišta je imala mnogo obaveza na njivi s obzirom da je trenutno žetva suncokreta.

Njena porodica se isključivo bavi poljoprivredom a Ivana je od velike pomoći ocu. Kako kaže, u početku joj je bilo čudno da upravlja traktorom i kombajnom, ali da je vremenom sve naučila. Još u ranom detinjstvu lepše joj je bilo da se igra sa traktorom, da obilazi poljoprivredno domaćinstvo sa ocem i posmatra radove u polju.

 

”Najviše volim da vozim kombajn ali trenutno uglavnom vreme provodim u traktoru u razvozu jer tata ima više obaveza”, rekla je Ivana.

Ivana je završila osnovnu skolu u Žitištu i upisala je zrenjaninsku Gimnaziju. Kako uskoro počinje školska godina Ivana nam je rekla da će i tada, pored redovnih školskih aktivnosti koje obavi u roku, da se nakon školskog dana sa ocem uputi na njivu i da mu pomaže da spremi, uzore i poseje.

Ivana je primer vredne i uporne devojčice, kojoj niko nije nametao interesovanje, a svojom voljom se zaljubila u poljoprivredu i u rad na njivi.

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/zitisteonline.com/Foto: Printscreen, Youtube, RTV Santos Zrenjanin

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top