All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

ZA HRVATSKOG MONSTRUMA TRAŽE DOŽIVOTNU ROBIJU: Veštak izjavio da za njegovo ludilo nema leka! IZ OSVETE BIVŠOJ ŽENI ubio njenog patnera (34), sina (6) i rođaku (29) (VIDEO)

U nemačkom Rotvajlu u četvrtak su održane završne reči na suđenju Draženu Dakiću (41), koji je optužen za trostruko ubistvo.

On je u septembru prošle godine u Vilingendorfu ubio svog sina Darija (6), dečka (34) svoje bivše supruge Ekaterine i njenu rođaku (29). Tužilac je zatražio doživotnu robiju za Dakića.

Glavni tužilac Joahima Ditriha nema sumnju da je Dakić bio uračunljiv u vreme kada je počinio zločin, a to su potvrdili i veštaci. Naime veštak je rekao da je Dakić (41) svesno i planirano ubio svog sina i još dve osobe i da je sposoban za suđenje i da razumije zločin koji je počinio.

Dodao je da smatra i da zatvaranje optuženog u kliniku za psihičke bolesnike nije rešenje kad je reč o kazni.

 

“Optuženikove poremećaje ličnost ne mogu da leče lekovi”, izjavio je veštak i opisao Dakića kao manipulatora koji za sve optužuje druge.

“Troje ljudi je umrlo samo zato što je on tako hteo”, rekao je tužilac.

 

On je u sina je pucao tri puta iz blizine, što psihijatar objašnjava ne samo kao izraz brutalnosti već i željom optuženog da pokaže odlučnost i snagu da ispuni ono što je planirao.

Tužilac je rekao da Dakić nije mogao da se pomiri sa činjenicom da ga je Ekaterina u ostavila u februaru prošle godine i pobegla sa njihovim sinom, zbog pretnji.

 

Ekaterina i dečak koji je trebalo da krene u školu krili su se od Dakića, ali ih je on ipak našao. Ekaterinu nije ubio samo zato da bi čitavog život patila za sinom.

 

Posle zločina on je pobegao, ali je pronađen posle pet dana potere za njim.Dakić nije pokazivao nikakve emocije tokom suđenja, a presuda treba da bude izrečena 26. juna.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top