All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Vuk je u komi 5 godina, a njegova majka je jednim gestom ganula Maju Nikolić: Voditeljki je dala žutu ružu, cvet koji joj je sin poklanjao

Uz Vuka je armija ljudi, Vukov otac je sa njim od 7-15 časova, majka od 15 do ponoći, a Irenina sestra od ponoći do jutra i tako svakog dana.

Stanje Vuka Ercega (15), koji je pre pet godina pao u komu prilikom pada u provaliju u tašmajdanskom parku, pogoršalo se. Kako kaže njegova majka Irena Popović, Vuk ima jaku infekciju bešike i bubrega koja može mnogo da ga ugrozi. Pre nego što će saopštiti ovo, gostujući u emisiji “150 minuta” na TV Prva, Irena je ganula voditeljku Maju Nikolić, poklonivši joj žutu ružu. Upravo onu ružu koju je Vuk stalno poklanjao svojoj mami.

– Pre nego što odgovorim na pitanje kako je Vuk, ja bih htela da ti poklonim jednu žutu ružu. Žutu zato što je on meni uvek poklanjao takvu, pošto zna da ne volim crvene ruže, i zato što poslednjih pet godina meni nema ko da je pokloni. A znam da bi je Vuk, da može, tebi danas sigurno poklonio – rekla je Irena.

Irena sa bivšim suprugom i svojom sestrom svakodnevno odlazi kod Vuka.

Foto-ilustracija: Profimedia/PhotoAlto

– Vuk je sada jako loše. On ima ozbiljnu hematuriju koja se za poslednjih mesec i po dana javila već treći put. Hematurija je kamen ili krvarenje iz mokraćne bešike i bubrega zbog ležanja, koja može mnogo da ga ugrozi. To stanje se leči tako što bi on morao da se okreće ili pokreće, ali u ovoj situaciji kada je on u komi ne postoji terapija. Trebalo bi da bude fizički aktivan, a mi znamo da je to sada nemoguće – kaže Irena.

Vuk je vodio zdrav život, odrastao je u Moskvi, upisao osnovnu školu “Vladislav Ribnikar”, trenirao košarku, imao sve petice. Bio je veliki avanturista. Sad bi bio drugi razred gimnazije…

Uz Vuka je armija ljudi, Vukov otac je sa njim od 7-15 časova, majka od 15 do ponoći, a Irenina sestra od ponoći do jutra i tako svakog dana. Kako i sama kaže, oni su u zlatnom kavezu, čekajući da se njihova ptičica probudi.

(dijaspora.news/telegraf.rs)
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top