All for Joomla All for Webmasters
Heroji zajednice

VOZAČ IZ HRVATSKE RASPLAKAO PUTNIKE, A I VAS ĆE: Okrenuo autobus nasred ulice, a zbog onog što je uradio, svi mu skidaju kapu!

Vozač autobusa na liniji iz Lepoglave prema Varaždinu napravio je potez koji će se u tom kraju sigurno još dugo pamtiti.

Hrvatski mediji prenose izjavu žene koja je bila u autobusu i koja je ispričala dirljiv događaj.

Prenosimo njenu priču:

“Javljam se evo kako bih u ovom ludom svetu punom negativnosti u medijima i loših iskustava izdvojila današnji događaj iz ranojutarnjeg autobusa iz Lepoglave prema Varaždinu.

 

U krcati bus u Kaniži ulazi stariji bračni par, plaća kartu za Varaždin. Oko kilometar dalje gospođa shvata da je zaboravila papire na autobuskoj stanici pa to kaže svom jedva pokretnom mužu i vozaču, koji čoveka pušta iz autobusa. Starac sav jadan krene da trči natrag.

 

Sad su svi očekivali da će vozač krenuti napred, ali ne. Vozač pun čovečnosti se okrenuo na putu i počeo da se vraća u smeru zaboravljenih nalaza. Na putu je u jednom trenutku nastao haos: svi su trubili, srednjoškolci su se smejali , a u mome srcu bilo je VAUUUUUU. Kakva ljubav vozača prema čoveku. I putem sretnemo starog dedicu kako trčećim korakom ide po ženine nalaze, a meni suza u oku. I vozač stane na stanici, opet se okrene, uzme nalaze i pokupi dedicu pa svi srećni krenemo dalje.

 

I jadan nagluvi deka želi još da da vozaču za kafu, ali vozač odbija. Moj dan je tim malim gestom još postojećih dobrih ljudi postao savršen.”

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top