All for Joomla All for Webmasters
Showbiz

VODITELJ POPULARNE “ŠARENICE”: Ne smeta mi što me zovu Žika seljak!

Voditelj emisije “Žikina šarenica” Živorad Žika Nikolić nema problem sa nadimkom koji je dobio tokom 40 godina duge karijere, naprotiv – diči se svojim seljačkim poreklom.

– Pa ne smeta meni taj moj nadimak (smeh). Pa zašto bi mi smetao, ja sam čovek rođen na selu. Ako je to zbog toga što prihvatam da sam rođen na selu i ne krijem svoje poreklo, onda je to u redu, a ako neko misli na nešto drugo, onda neka mu je na čast – iskren je poznati voditelj.

On smatra da na javnoj sceni ima mnogih koji su se pokondirili preko noći i postali gradske face, a stide se svog seljačkog porekla.

– Sve to je stvar karaktera, a istina je da na javnoj sceni ima tih pokondirenih tikvi – kaže Žika Šarenica.
On se voditeljskim poslom bavi četrdesetak godina i ističe da i danas uživa u tome, te da mu nije dosadilo.

Foto: Zorana Jevtić Foto: Zorana Jevtić

– Meni nije naporno da sve ove godine radim isti posao. Nije to mnogo godina kada radite nešto što vam se dopada, što vam odgovara, onda sve nekako ide lako.

Inače, Žika je bio na koncertu Lepe Lukić u čast njene 55 godina duge karijere i istakao je koja mu je omiljena pesma ove dive:

– Najviše volim da slušam “Od izvora dva putića”, ta pesma ima naravoučenije!

Žika Šarenica poznat je po mnogobrojnim biserima koje izjavljuje u svojim emisijama. Poslednji koji je podigao prašinu svakako je bio o Ani Ivanović, za koju je rekao da se dobro udala. Ta izjava je šokirala ženski deo gledališta i nakon toga su krenule prozivke.

Foto: Zorana JevtićFoto: Zorana Jevtić

Međutim, to nije bio njegov jedini lapsus. Umeo je on da pomeša i Krstovdan i Spasovdan, te da umesto “Hristos se rodi” pozdravi prigodno za Vaskrs. U emisiji mu se potkrade i pokoja psovka, a dešavalo da ga vidimo u ulozi rimskog imperatora Cezara, gospođe ministarke i vanzemaljca…

On se ne stidi svih tih ispada zbog kojih je često bio na meti kritika.
– Sve sam to rekao, šta da radim. Nije prijatna stvar, ali šta mogu. Ja živim sa tim. Kada je oskudica u temama, zgodno je da se stalno vrte ti moji lapsusi – ispričao je u jednom intervjuu.

(Blic/Lj. Tozev)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top