All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

(VIDEO) POSLE 1.000 DANA BEKSTVA: U Nemačkoj uhapšen državljanin Srbije, otmičar milijarderovog sina

OFENBAH – Nemačka policija saopštila je da je uhapšen muškarac sa srpskim državljanstvom, povezan sa otmicom sina milijardera Rajnholda Virta, koja se dogodila pre tri godine.

Policija grada Ofenbaha saopštila je da je u pitanju 48-godišnji muškarac sa srpskim državljanstvom, a da će više detalja biti objavljeno danas.

On je uhapšen u sredu ujutru kada mu je policija upala u stan na 5. spratu, savladala ga a potom i provela posle čega je prosleđen i istražnom sudiji. Reč je o Neždadu A. (48) sa srpskim pasošem. Policija je, prema pisanju nemačkog Bilda, uverena da je on otmičar ili jedana od otmičara bogataševog sina Markusa Virta, koji je osoba ometena u razvoju.

Markus Virt (Markus Würth), sin predsedavajućeg kompanije “Virt alati” Rajnholda Virta, otet je 2015. godine nedaleko od Frankfurta, a pušten je bez povreda. Dan posle otmice policija ga je pronašla vezanog za drvo tako što joj je otmičar javio gde ga je ostavio, 100 kilometara jugoistočno od mesta gde je otet. Oteti Markus je u to vreme imao 50 godina.

 

Vlasti smatraju da je zbog velike policijske potrage Markus pušten na slobodu, a otkup, za koji su otmičari tražili više miliona evra, nikada nije plaćen.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top