All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

(VIDEO) MAKEDONSKA GLUMICA (25) UBIJENA U AMERICI: Tražili su je danima, a onda iskopali iz groba, policija slučajno otkrila ubicu!

Makedonska glumica Adea Šabani (25), koja je pre mesec dana nestala u Kaliforniji, pronađena je mrtva.

Telo devojke pronađeno je u plitko iskopanom grobu oko 80 kilometara od Sakramenta u jednom napuštenom kampu.

Američki mediji javljaju da je telo identifikovano i da se radi o Adei, a policija je potvrdila da se radi o ubistvu. Kako javljaju mediji telo nesrećne devojke je pronađeno prošlog četvrtka u Draj Kriku.

 

Iako je istraga još u toku, nezvanično se saznaje da je nesrećnu devojku upucao njen mladić, takođe glumac, Kris Spoc (33).

Adea je nestala 23. februara iz njene kuće u Los Anđelesu. Potraga nije imala rezultata sve do prošle nedelje kada je u poteri za ukradenim vozilom policija ranila vozača.

 

Ispostavilo se da je ranjeni mladić upravo Kris Spoc partner ubijene Makedonke. Policija čak tvrdi da kada je video da neće uspeti da pobegne sam sebi pucao u glavu.

Uskoro je ispostavilo i da je on glavnoosumnjičeni u istrazi ubistva Adee Šabani, a mediji su javili da policija imala svedoka koji je video Krsa kako makedonsku glumicu silom gura u prtljažnik svog automobila.

 

U međuvremenu Spoc je podlegao povredama, tako da će motiv i detalji ovog zločina najverovatnije zauvek ostati tajna.

Adea se preselila u Ameriku pre dve godine. Studirala je glumu na Akademiji Stela Adler i pokušala da napravi karijeru u Holivudu.

 

(dijaspora.news/kurir.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top