All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Verovali ili ne: Rudnik uglja u Pljevljima raspisao konkurs za profesore filozofije i logike

U jeku predizborne kampanje u Crnoj Gori, funkcioner Demokratskog fronta Vladislav Bojović naveo je da je po svemu sudeći reč o zapošljavanju partijskih kadrova.

Da rudnici uglja s vremena na vreme traže nove radnike, sasvim je uobičajena pojava, ali kada raspišu konkurs za prijem profesora filozofije ili logike, definitivno nije nešto što čujemo svakog dana.

Upravo takav konkurs, za prijem dva profesora – filozofije i logike, raspisao je rudnik uglja u Pljevljima prenosi Vijesti.me.

Kako se navodi, oni bi radili kao poverioci za interne i eksterne komuniikacije.

Prema podacima sa sajta Zavoda za zapošljavanje, oglasi su objavljeni 14. i 16. marta i trajali su osam dana.

U jeku predizborne kampanje u Crnoj Gori, funkcioner Demokratskog fronta Vladislav Bojović naveo je da je po svemu sudeći reč o zapošljavanju partijskih kadrova.

– Dok se u Rudniku uglja smanjuju plate i broj radnika u proizvodnji, dok ogroman broj mladih ljudi u Pljevljima sa odgovarajućom strukom i znanjem, ne može da dobije bilo kakav radni angažman, a kamoli da se za stalno zaposli u ovoj kompaniji, ovih dana je, u susret izborima, raspisan oglas za dva profesora filozofije i logike, i to na neodređeno vreme, na mestima “poverenica za interne komunikacije” i “poverenica za eksterne komunikacije”, ma šta to značilo – rekao je Bojović.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top