All for Joomla All for Webmasters
Duhovnost

VEČERAS JE PUN MJESEC: Evo kako će se to odraziti na vas!

Bez obzira na to da li smo rođeni u znaku Bika ili ne, svi ćemo biti pod moćnim uticajem energije Mjeseca.

 Danas, u kasnim noćnim satima, nešto prije ponoći, imamo još jedan od bitnih nebeskih aspekata kojima će ovaj novembar obilovati. Pun Mjesec u znaku Bika, na 15-om stepenu u opoziciji (aspekt od 180 stepeni, jedan naspram drugog) sa Suncem i Venerom koji su u ovom momentu u znaku Škorpije.

Bez obzira na to da li smo rođeni u znaku Bika ili ne, svi ćemo biti pod moćnim uticajem energije Mjeseca.

Mjesec, kao planeta koja označava dušu, psihu, ono najdublje i najeteričnije u nama, u znaku Bika je egzaltiran, dobro se osjeća i ispoljava svoj najblagotvorniji uticaj, želi i žudi da uživa, da osjeti ispunjenost, da se provede. Želi da bude ušuškan, voljen, mažen, siguran i bezbjedan.

Nasuprot njega Sunce, kao planeta volje, ruku pod ruku sa vladarkom srca, Venerom, želi promjenu, želi da gine, voli i pati, da kroz ljubav osjeti ono suštinsko, da se za ljubav bori i uzme je, da pobijedi i veže osobu do koje mu je stalo nevidljivim ali čvrstim konopcima svoje strasti i posesivnosti.

Postoje tri stvari koje se dovode u vezu sa punim Mjesecom u znaku Bika.

Odredićete prioritete u ljubavi

Dok je Mjesec u Biku, imamo potrebu da budemo iskreni prema našim najbližima. Ipak, to ćemo uraditi samo ako imamo beskrajno povjerenje u njih. Zato postoji šansa da vodite razgovore koje inače ne biste pokrenuli, a to radite kako biste osobama iz vaše neposredne blizine objasnili koliko su vam značajni. Ukoliko se ne osjećate sigurno pored nekih od njih, naći ćete snagu da ih izopštite iz života jer znate da vas ne poštuju kao vi njih.

Duboko ćete se zamisliti zašto su neke osobe toliko dugo u vašem životu iako to ne zaslužuju i umjesto toga ćete dati prioritet samo kvalitetnim osobama koje su uvijek tu za vas.

Dobićete želju da organizujete vaše materijalne stvari

Dobićete želju da se oslobodite pojedinih materijalnih stvari koje su vam postale beznačajne i to će u vama probuditi naklonost ka novim stvarima. Ukoliko i dalje osjećate radost dok u rukama držite određenu stvar, to znači da treba da je zadržite. U suprotnom bi trebalo da je se ratosiljate. Ako postoje određeni predmeti koji posjeduju veliku sentimentalnu vrijednost za vas, večeras, u noći punog Mjesesca, možete da odradite mali ritual. Treba da tu stvar zamotate i zakopate kako bi povezanost bila jača iako više nije fizički sa vama u prostoriji.

Nećete biti tvrdoglavi

Svi rođeni u znaku Bika su veoma tvrdoglavi, a tokom noći punog Mjeseca Bikovi će postati svjesni toga. Na taj način univerzum želi da se postara da ćete postati svjesni svojih grešaka. Tvrdoglavost Bikova često ih je dovodila u neprilike i rušila veze koje su imale prsoperitet. Kada se oslobode tvrdoglavosti, ponovo će shvatiti da su se previše otuđili od pojedinih osoba i to isključivo sopstvenom krivicom.

(Noizz)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top