All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

UŽAS U PODGORICI: Dječaka (7) majka IZBOLA NOŽEM, sedam uboda u stomak, svi u šoku!

Sedmogodišnji dječak s težim povredama doveden je sinoć u Dječju bolnicu u Podgorici, a zbog sumnje da je pokušala da ubije dijete, uhapšena je njegova majka.

Dječaku u predjelu stomaka naneseno sedam ubodnih rana, ali on je, pukom srećom preživo i nalazi se van životne opasnosti.

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su lišili slobode M.P. (40) iz Republike Srbije zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu svog sedmogodišnjeg sina, saopstilaje policija.

Službenici OB Cetinje su obaviješteni sinoć od strane Hitne medicinske pomoći da su preuzeli sedmogodišnjeg dječaka sa povredama po tijelu koje su nastale najvjerovatnije usljed dejstva oštrog predmeta.

Na osnovu prikupljenih saznanja od građana, u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, policijski službenici su lišili slobode M.P. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo u pokušaju. Osumnjičena će biti uz krivičnu prijavu privedena tužioca.

Iz Uprave policije je saopšteno da je dječak u teškom stanju doveden u podgoričku Dječju bolnicu, te da je izgubio dosta krvi, ali da je brzom intervencijom ljekara operisan i van je životne opasnosti.

Policija sumnja da se incident dogodio sinoć oko 18 sati, te da je dječak prebačen u bolnicu sat kasnije.

Odmah po dolasku policije i službe Hitne pomoći dječaku je pružena prva pomoć, a njegova majka M. P. uhapšena je po nalogu Višeg državnog tužilaštva i njeno saslušanje je trajalo do kasno u noć.

Više detalja trebalo bi da bude poznato nakon što forenzičari utvrde čiji se DNK nalazi na nožu kojim je dječak izboren, a koji je policija pronašla u kući tokom uviđaja.

dijaspora.news/VP

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top