All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Urnebesni snimak spašavanja “davljenika” na crnogorskoj plaži na samo šest metara od obale (VIDEO)

Turistička sezona je u jeku, pa nije čudo što spasioci na plažama imaju posla.

Čak i kada su plivači u pitanju nije nemoguće da se, zbog velike vrućine ili zbog većeg unosa hrane i pića u organizam, ne snađu u morskim dubinama.

Izveštavajući sa crnogorskih plaža, dok je TV reporterka razagovarala sa predstavnikom spasilačkih ekipa, baš u tom trenutku je započela “drama” spašavanja kupača.

Ništa ne bi bilo toliko neubedljivo da je spašavanje bilo bar malo spontanije. Naime, spasiocu se nije čak ni frizura pokvarila jer nije bilo potrebe ni da zapliva potapajući glavu, jer se “davljenik” nalazio u plićaku, dubine otprilike metar i po.

Na snimku se jasno vidi da na samo metar od kupača stoji muškarac koji dodiruje morsko dno, pa ostaje nejasno kako se kupač uopšte davio.

“Spasilac je vrlo oprezan kada prilazi davljeniku sa bovom, komunicira sa njim i upoznaje ga da je on spasilac. Ovaj davljenik je vrlo verovatno samo neki izmoreni plivač i srećom cela akcija je dobro izvedena”, rekao je predstavnik spasilačkih ekipa.

Zatim, po izlasku iz vode “davljenik” nije davao utisak da se samo nekoliko sekundi nalazio u životnoj opasnosti već je nastojao da se obrati novinarskoj ekipi koja je “spontano” posmatrala nemili događaj.

Neplivač je Rus koji je zahvalio spasiocu sa kojim je razgovarao na maternjem jeziku, rekavši da mu je voda malo ušla u nos i oči.

“Uh, nismo očekivali da ćemo prisustvovati ovako drmatičnoj sceni u ranim jutarnjim časovima”, bio je komentar TV voditeljke.

Ako ništa više ovaj izveštaj je nasmejao korisnike društvenih mreža, a komentari su se samo ređali.

 

Crnogorski spasilac 🙂

Hajde malo da se nasmejemo :)''Crnogorsko narodno pozorište'' u video-klipu ''spasavanje Rusa koji se davi 6 metara od obale'' :)Celokupnu ponudu letovanja u Crnoj Gori možete pronaći nahttps://turizmo.rs/letovanje/evropa/crna-gora/

Gepostet von Turizmo.rs am Sonntag, 11. August 2019

 

Dijaspora.news

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top