All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Ubijen Oliver Ivanović u Kosovskoj Mitrovici!

Nepoznati napadači ubili su Olivera Ivanovića jutros u Kosovskoj Mitrovici.

Lider Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” Oliver Ivanović ubijen je u pucnjavi koja se jutros dogodila u Kosovskoj Mitrovici.

Na Ivanovića su pucali dok je ulazio u prostorije svoje stranke i nažalost nije mu bilo pomoći.

Policija Kosova (PK) ima informacije o poreklu vozila iz kojeg je pucano na lidera Gradjanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića, izjavio je večeras generalni direktor PK Špend Madjuni.Ne iznoseći mnogo detalja Madjuni je rekao da imaju dovoljno informacija da se traga za vlasnikom vozila.

Ne navodeći više detalja o ubistvu predsednika Građanske inicijative, Madjuni je rekao da ima dovoljno informacija kako bi se pronašao vlasnik automobila.

“Vozilo je bilo bez registarskih tablica, ali smo uspeli da obezbedimo dovoljno informacija o poreklu i vlasniku vozila. Ne mogu da dam više detalja, ali informacije koje imamo su dovoljne da se traga za vlasnikom vozila”, kazao je Madjuni na konferenciji za medije posle sednice Saveta za bezbednost Kosova.

Ivanović je umro u Zdravstvenom centru u severnom delu Kosovske Mitrovice pošto je na njega nepoznata osoba jutros ispalila više hitaca iz pištolja ispred sedišta Gradjanske inicijative SDP

Kovčeg sa telom Olivera Ivanovića dopremljen je danas popodne oko 18.30 ispred stranačkih prostorija, gde će prenoćiti.

Sutra bi, kako je najavljeno, trebalo da bude prevezen u Beograd.

Kako javlja reporter Kurira sa lica mesta, u stranačkim prostorijama nalaze se i supruga Olivera Ivanovića Milena i njegova sestra Nataša.

I dalje pristižu poštovaoci i prijatelji, izjavljuju saučešće porodici, pale sveće i ostavljaju cveće.

FOTO: ZORAN ŠAPONJIĆ

Obdukcioni nalaz je pokazao da je lider pokreta Sloboda, demokratija, pravda Oliver Ivanović jutros ubijen sa šest metaka iz pištolja “duga devetka”, rekao je direktor Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.

FOTO: ZORAN ŠAPONJIĆ

“Postoji šest ulaznih rana i četiri izlazne, dva metka su se zadržlaa u telu. Povrede su u predelu gonjeg dela grudnog koša”, precizirao je Ivanović nakon obdukicje koja je trajala oko četiri sata.

Prema njegovim rečima, hici su povredili vitalne organe Ivanovića, gornju aortu, šuplju venu i jetru, usled čega je došlo do trenutnog iskrvarenja.

 

(dijaspora.news/Kurir.rs/Zoran Šaponjić/Agencije)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top