All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

UKRAO TORBU NA PLAŽI U HERCEG NOVOM, PA POSLE 2 GODINE DOBIO KAZNU: Mora da odradi 240 sati rada u javnom interesu, a još uvek može da završi u zatvoru!

Nikšićanin M.T. osuđen je na kaznu rada u javnom interesu zbog optužbe da je počinio krivčno delo krađa. Presudu mu je izrekla sudija Osnovnog suda u Herceg Novom Vesna Gazdić.

Nikšićanin je oglašen krivim jer je 8. avgusta 2017. godine, u popodnevnim časovima, u nameri da prisvajanjem tuđih pokretnih stvari pribavi protivpravnu imovinsku korist, sa plaže pored tunela u Herceg Novom ukrao torbu J.V. iz Novog Sada, piše Dan.

“Krivično delo je počinio iskoristivši činjenicu da se Novosađanka nalazila u moru, a torbu ostavila na plaži bez nadzora. U torbi su se nalazili mobilni telefoni oštećenih vrednosti 150 eura i 140 evra i telefon vrednosti 40 evra, kao i novac u ukupnom iznosu od 80 evra, ključevi od stana i lična dokumenta oštećenih”, piše u presudi.

 

Nikšićanina je sud osudio na kaznu rada u javnom interesu u trajanju od 240 časova, koji će se obaviti u vremenskom periodu od šest meseci, s tim što rad ne može trajati duže od 60 časova u toku jednog meseca.

“Ukoliko okrivljeni ne bude vršio rad u javnom interesu, ova kazna će se zameniti kaznom zatvora tako što će se svakih započetih šezdeset časova rada u javnom interesu zameniti kaznom zatvora u trajanju od jednog meseca”, navodi se u sudskoj presudi.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Dan/cdm.me

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top