All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

UHAPŠEN OPOZICIONI POSLANIK! Mandić: Crna Gora je na ivici gradjanskog rata!

Predsednica žena Evropske narodne partije i nekadašnja dugogodišnja predsednica Odbora Evropskog parlamenta za Jugoistočnu Evropu, Doris Pak, rekla je da je hapšenje Nebojše Medojevića sramota!

“Član crnogorskog parlamenta, Nebojša Medojević, uhapšen je u Podgorici bez ukidanja njegovog imuniteta! To se događa u zemlji koja, navodno, sledeća ulazi u EU. Sramota!”, napisala je Pakova na Tviteru osvrnuvši se na izjavu Mila Đukanovića koji je pre tri dana rekao da će “Crna Gora biti prva naredna članica Evropske unije”.

Ona je pozvala i visoku predstavnicu za spoljnu politiku i bezbednost EU, Federiku Mogerini, da reaguje.

Lider Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, uhapšen je juče po nalogu Višeg suda u Podgorici, u predmetu formiranom povodom tvrdnji o primanju i davanju mita, saopšteno je sinoć iz Uprave policije.

On je uhapšen nedugo pošto je u Skupštini Crne Gore usvojena Rezolucija kojom su odluke Podgoričke skupštine iz 1918. proglašene ništavnim, posle čega je sproveden u Spuž.

“Zbog javno izgovorenih tvrdnji ovog lica da navodno zna da bivšem gradonačelniku Podgorice neće biti određen pritvor iz razloga što je Glavni specijalni tužilac primio mito u iznosu od 100 hiljada eura”, kaže se u saopštenju.

Određen mu je pritvor od 2 meseca.

Lidera DF-a Andrije Mandića rekao je da je “Crna Gora na ivici građanskog rata”.

dijaspora.news

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top