All for Joomla All for Webmasters
hronika

UHAPŠEN MUŠKARAC NAKON ŠTO JE BRUTALNO PRETUKAO MAJKU: Starici (70) polomio vilicu, žena celu noć trpela bolove! Hitnu pomoć pozvao tek ujutru kad se otreznio

Niška policija uhapsila je danas A.P. (42) iz sela Trupale jer je juče brutalno pretukao svoju majku R.P. (70).

On je pijan bez ikakvog povoda nasrnuo na staricu i udarao je po glavi i telu, slomivši joj tom prilikom vilicu. Žena je trpela bolove sve do jutros, kada se A.P. otreznio i shvativši šta je uradio, pozvao Hitnu pomoć, a oni policiju.

– Lekari su bili šokirani kada im je starica otvorila vrata sobe u koju se zaključala bežeći od sinovljevih batina. Bila je jedva živa, sva modra, a nije mogla ni da govori jer joj je vilica bila slomljena. On je uhapšen, a žena je odvezena na lečenje na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju – kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Dijagnostikom je potvrđena sumnja da je starica osim brojnih povreda po telu, zadobila i prelom vilice zbog čega će biti operisana.

Niška policija je saopštila da je protiv A.P. podneta krivična prijava zbog teške telesne povrede, te da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

 

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs/Telegraf/ FOTO: Shutterstock/Ilustracija)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top