All for Joomla All for Webmasters
Srbija

UBISTVO NA ŽURCI NA OSMOM SPRATU Izbo mladića u iznajmljenom stanu zajedničkog druga, bacio krvav nož pa od policije BEŽAO NA KROV SOLITERA

Na žurki u iznajmljenom stanu u Novom Sadu desila se tragedija kada je Lazar Ristić (21) nožem izbo i ubio S. S. (23) na osmom spratu u zgradi u Ulici Braće Dronjak broj 13.

Kako kažu iz policije izbodeni mladić ubrzo je podlegao povredama. Napadač je pokušao da pobegne na krov zgrade, ali je brzom reakcijom policije zaustavljen.

– Našli smo osumnjičenog za ubistvo u panici na poslednjem spratu zgrade kako pokušava da se sakrije. Njih dvojica bili su zajedno na zurci kod treće osobe i posvađali se. U nekom momentu jedan od njih je potegao nož i ubo drugog. Poziv od Hitne pomoći da intervenišemo smo dobili nešto pre 11 sati, jer je neko iz tog stana zvao njih, ali ne i nas. Pretpostavljamo da se slavlje odužilo do podnevnih sati – nezvanično saznajemo iz policije.

Uviđaj posle ubistvaFOTO: N. MIHAJLOVIĆ / RAS SRBIJA
Uviđaj posle ubistva

Kako kažu u Hitnoj pomoći njihova ekipa je intervenisala i u hodniku zgrade pokušala reanimaciju ranjenog mladića, ali je on podlegao povredama.

– Usmrćen S. S. je takođe iz Novog Sada. L. R. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu – navedeno je iz policije.

Kako saznajemo od tužioca koji je izašao na mesto tragedije, mrtvu osobu su našli u iznajmljenom stanu, kao i nož kojim je zločin počinjen.

U okolini zgrade policija je pretresla i jedan auto marke “reno megan” koji pripada ili osumnjičenom ili ubijenom mladiću.

Kako nezvanično saznajemo društvo u kojem su bila ova dva mladića je iznajmilo stan na jedan dan kako bi u njemu napravili žurku.

Komšije koje žive u ovoj zgradi nisu čule ništa, tek kada su videle policiju u ulazu zgrade saznali su da se nešto desilo.

– Nije bilo lupe, niti dreke, čitava noć bila je mirna. Sve se odvilo u stanu. Za tragediju smo saznali od policije. Znam komšiju koji je izdao stan, normalan je i porodičan čovek, mislim da je ovo prvi put da je iznajmio stan i eto šta se desilo. Čula sam samo da je bilo neko slavlje na osmom spratu, navodno se slavio neki rođendan. Ogromna je ovo zgrada ima puno stanova, ne znaju se svi. Trenutno ne možemo da izađemo iz zgrade jer je sve blokirano – rekla je stanarka M. R.

Njena komšinica J. P. koja je pokušavala da uđe u zgradu kaže da je znala da će se ovo kad-tad desiti.

– Poslednjih godina iznamljuju te stanove na jednu noć bez ikakve kontrole. Niti se  zna ko je tu bio niti se vodi bilo kakva evidencija. Deca su ubrzo shvatila da im je jeftinije da skupe 10 evra i iznajme stan za zezanje. Do sada je bio problem što smetaju stanarima zgrade, a danas se vidite pojavio mnogo veći, ubistvo – izjavila je ona.

(dijaspora.news/blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top