All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Ubio suprugu razočaran što ga je ostavila, presudio njoj i sebi dedinim pištoljem!

Dalibor Jovanović ubio ženu Jelenu, pa sebe. Zavio u crno porodice Jovanović iz Donjeg Drenovca i Pavlović iz sela Šarlinca

SVE je više nezvaničnih informacija koje govore u prilog tome da Dalibor Jovanović (37) iz Donjeg Drenovca kod Žitorađe nije mogao da se pomiri sa tim da neće obnoviti bračnu zajednicu pa se odlučio na bezuman čin, da sa gašanjem poslednjeg plamička nade ugasi i dva života. Posle brojnih propalih pokušaja da se pomiri sa suprugom Jelenom (35), pištoljem joj je pucao u potiljak, a onda je i sebi presudio hicem u slepoočnicu. Dva dečaka od devet i 12 godina ostavio je bez roditelja, a porodice Jovanović iz Donjeg Drenovca i Pavlović iz leskovačkog sela Šarlinca zavio u crno.

– Mnogo je voleo Jelenu i nije mogao da prihvati da ona ne želi da mu se vrati. Napustila ga je pre dva meseca, ali se sve vreme nadao da će da se pomire. Plašio se i da mu ne uzme decu, jer je procedura oko razvoda braka bila u toku. Sledeće nedelje je trebalo da imaju ročište, ali je on želeo da se sve vrati na staro. Verovatno je shvatio da od toga nema ništa, pa se njihov poslednji susret završio tragično – priča jedan od Daliborovih poznanika iz Šarlinca, Jeleninog rodnog sela.

O svom vršnjaku i komšinici Jeleni ima samo reči hvale. Opisuje ih kao poštene i vredne ljude. Kaže da se nikada u selu nije čulo da Jovanovići imaju probleme u braku, što potvrđuju i Jelenini bliski srodnici.

– Šta je tačno bio razlog da se razvedu, samo njih dvoje znaju, ali se nikada nije moglo videti da među njima ima problema. Jelena je bila rešena da nastavi život bez njega. Vratila se roditeljima u Šarlince i pravila planove šta i kako dalje. Trebalo je da počne da radi, ali je sudbina htela nešto drugo – kaže jedan od srodnika nesrećne žene.

Jelenina odluka da napusti supruga je, verovatno, dugo sazrevala, ali je obelodanjena za mnoge iznenada. Samo dva dana pre nego što se vratila roditeljima, sa suprugom je bila na slavi kod svojih rođaka. Međutim, Daliborov brat Dragan kaže da su njihove rasprave počele ranije i da je povod bilo dopisivanje preko “Fejsbuka”. Dodaje da među supružnicima nije bilo nasilja i da ga je odlazak snahe iz njihovog porodičnog domaćinstva iznenadio.

PRONAŠAO DEDIN PIŠTOLj DALIBOR je ubistvo i samoubistvo počinio iz pištolja svog dede za koji je imao urednu dozvolu. Oružje je, navodno, bilo dobro skriveno u spavaćoj sobi Jovanovićevih roditelja, ali ga je Dalibor ipak našao i kobnog dana poneo sa sobom.

– U pitanju je bila ljubomora, jer se u svakoj raspravi pominjao “Fejsbuk”. Moj brat je preko hiljadu prijatelja i zajedničkih poznanika pokušavao da nagovori Jelenu da se vrati, a poslednjih dana su uspostavili i lični kontakt. Mislio sam da ide na dobro, ali evo kakva nas je nesreća zadesila – rekao je Dragan Jovanović, čovek koji je u jednom danu izgubio snahu i brata.

Dalibor je u četvrtak po podne Jeleni poneo neke stvari, a ona nije mogla ni da nasluti kakvo se zlo sprema. Pristala je na susret na lokalnom putu Donji Drenovac – Draškovac i do tamo otišla biciklom, a Dalibor svojim “jugom”. Šta se među supružnicima događalo niko ne zna, ali je nešto kasnije slučajni prolaznik otkrio epilog koji je šokirao ceo kraj na granici Žitorađe i Leskovca.

Porodicama Jovanović i Pavlović, koje su se dobro slagale, preostaje briga o zajedničkim unucima, dok će suzama zalivati grobove svog sina u Donjem Drenovcu i ćerke jedinice u Šarlincu.

(Dijaspora.news/novosti)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top