All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Ubijen otac Duška Roganovića u sačekuši!

Na Roganovića su pucale najmanje dve osobe, a od zadobijenih povreda podlegao je u hercegnovskoj bolnici

Novljanin Niko Roganović (66) ubijen je tokom noći, u sat i 20 minuta posle ponoći u hercegnovskom naselju Dubrava, u klasičnoj sačekuši potvrđeno je “Vijestima” iz Uprave policije.

Prema prvim saznanjima policije, na Roganovića su pucale najmanje dve osobe, a od zadobijenih povreda podlegao je u hercegnovskoj bolnici.

Niko Roganović je otac Duška Roganovića koji je u podmetnutoj eksploziji 25. aprila ove godine ostao bez obe noge.

Iz policije su kazali da intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva Roganovića.

– Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva N.R. (66) iz Herceg Novog, koje se dogodilo u toku noći 25/26. 07. 2017. godine u naselju Dubrava, u Herceg Novom. Naime, u navedenom periodu oko 01:20 časova su za sada nepoznata lica prišla vozilu u kojem se nalazio N.R. i u njegovom pravcu ispalili više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je N.R. preminuo.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je na licu mesta izvršio uviđaj sa policijskim službenicima. Službenici CB Herceg Novi i drugih organizacionih jedinica preduzimaju intenzivne mere i radnje na identifikovanju i pronalasku izvršilaca ovog krivičnog dela – navodi se u saopštenju Uprave policije.

Podsetimo, Duško N. Roganović iz Herceg Novog, prvostepenom presudom osuđen je na 12 godina zatvora za ubistvo vođe navijača “Delija” Marka P. Vesnića iz Beograda i ranjavanja Ivana Markovića u Igalu, a odlukom Apelacionog suda smanjena mu je zatvorska kazna na osam godina.

Prema optužnici, Roganovići i Čađenović su 24. jula 2009. godine ubili Vesnića i ranili Markovića u blizini Omladinskog parka u Igalu. Dok je Vesnić sedeo na klupi, Vladimir Roganović i Čađenović su ga uhvatili za ruke, pri čemu je Vesniću jedan od njih zadao više udaraca nožem u levu podlakticu i natkolenicu, dok ga je Duško Roganović iz pištolja pogodio sa dva hica.

Duško je teško povređen kada je 25. aprila eksplodirao automobil koji je vozio u Herceg Novom. Eksplozija se dogodila u momentu kad je prolazio magistralom blizu autobuske stanice u tom gradu.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top