All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

U ZORU POGINULI TINEJDŽERI (16), DVE PORODICE ZAVIJENE U CRNO: “Čuli smo strahovit prasak i istrčali na ulicu! Kola su bila obavijena oko bandere, a deca su zapomagala

Teška saobraćajna nesreća koja se noćas dogodila u centru Smederevske Palanke zavila je u crno dve porodice – dva druga, dečaci od 16 godina su poginula, a suvozač (16) i vozač (22) su povređeni.

Naš reporter je na mestu tragedije, gde od žitelja Smederevske Palanke saznaje kako je noćas došlo do tragedije. Podsetimo, nesreća se dogodila rano jutros, nešto posle 3 časa, na prometnom mestu centralne gradske ulice.

– Tojota jaris se zakucala u banderu, u sredini kolovoza… Čuli smo strahovit prasak a kad smo istrčali na ulicu videli smo kola obavijena oko bandere i mladiće kako iz njih zapomažu… Komšije iz okolnih kuća odmah su istrčale na ulicu i pokušale da im pomognu do dolaska Hitne pomoći – kažu meštani.
Jedan od meštana Palanke ogorčen je zbog pogibije tinjedžera i kaže da se na ovom mestu u poslednjih godinu dogodile tri nesreće na isti način.

– Uvek je razlog bila neprilagođena brzina kojom vozači uleću u krivinu. Nadležni bi, konačno, nešto mogli da urade – priča jedan meštanin i zaključuje: “Zbog blage krivine i kontranagiba ovde vozila često izleću s kolovoza i udaraju u banderu.”

(dijaspora.news/Kurir.rs/Ivan Milićević/Foto: Zorana Jevtić)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top