All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

U Srbiji im ugradili implante, oni se vratili u Englesku, izvadili ih žiletima i predozirali se (FOTO)

Iako je najpre pokušala da spasi partnera, Azul je na kraju doprinela njegovoj smrti. Na sudu se izjasnila krivom.

Tridesetpetogodišnja Azul Rohas i Kevin Megvajer (50) iz Bristola u Velikoj Britaniji, u decembru 2016. godine boravili su u Srbiju i tom prilikom su im u jednoj klinici u Beogradu ugrađeni impalntati Naltreksona, koji se koriste za smanjnje zavisnosti od droga. Po povratku u Englesku,ponovo su počeli da se drogiraju i Kevin je preminuo , a Azul je zbog toga završila na sudu.

Za operacije koje su obavili u Beogradu, svako od njih je dao po 2.000 evra.

Kad su se iz Beograda vratili u Bristol, osetli su da operacija ne daje efekte kakve su očekivali, pa su rešili sami da izvade implantate, pre ponovne upotrebe opijata.

Posekli su se žiletima i pokušali sami da ih izvade, ali su ipak završili su u ambulanti. Tamo su im samo sanirali povrede i uputili ih na dalji operativni zahvat. Kevinu su tada dali tablete protiv bolova.

U međuvremenu, došli su do heroina i poklekli pred izazovom. Jedno drugom su u vrat ubrizgali heroin, što je za posledicu imalo Kevinovu smrtPreminuo je od prevelike doze droge.

Iako je najpre pokušala da spasi partnera, Azul je na kraju doprinela njegovoj smrti. Na sudu se izjasnila krivom.

Ubrizgavali su jedno drugom drogu u vrat – Foto: Guliver/Spencer Platt/Getty Images

Sudija je naveo da je sticaj svih okolnosti doveo do tragičnog ishoda, ali da se Kevinova smrt neće tretirati kao ubistvo. Kako Azul nije imala ranijih prekršaja, osuđena je na 10 meseci zatvora. Uz to, moraće da odradi 80 sati društveno korisnog rada i da se provede do 20 dana na rehabilitaciji.

Kad je napustila sudnicu, Azul je priznala da joj je žao što se to dogodilo i istakla da je pokušala da pomogne svom partneru.

Implantati Naltreksona su zapravo kuglice koje se ubacuju pod kožu, gde u periodu od dva do šest meseci, u organizam ispuštaju supstancu koja zavisnicima pomaže da se oslobode poroka.

Azul je implant bio ubačen u stomak, a Kevinu u predelu kuka.

(dijaspora.news/espreso.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top