All for Joomla All for Webmasters
Srbija

U KUĆI KOJA SAMO ŠTO SE NE SRUŠI, BEZ PROZORA, BOJLERA, ŠPORETA… Evo u kakvim uslovima živi porodica Miloša Vukomanovića koji je stradao u Bečićima! (FOTO)

Stara i trošna kuća, dve prostorije prepune vlage, kupatilo bez bojlera, kuhinja bez šporeta, oronule stepenice koje služe za kupanje…

Tako izgleda kuća porodice Vukomanović u kojoj žive otac, majka i brat pokojnog Miloša koji je stradao u stravičnoj nesreći u Bečićima u kojoj je teško povređena i njegova trudna verenica Snežana.

Kako za Kurir kaže izvor blizak ovoj porodici, ni na jednom konkursu za dodelu stanova nadležni nisu prepoznali njihovu muku.

 

FOTO: ČITALAC KURIRA

 

– Jako sam potresena svime što se dogodilo. Evo u kakvim uslovima oni žive. Opština Zvečan je dosad izdavala stanove na korišćenje porodicama koje su u daleko boljoj situaciji od njih, imaju dobra primanja, državni posao. Vukomanovići su se prijavljivali na svaki konkurs ali nikada ništa nisu dobili… – kaže za Kurir prijateljica porodice Vukomanović koja je želela da ostane anonimna.

 

FOTO: ČITALAC KURIRA

– Oni nemaju ni kuhinju ni kupatilo, sobe u kojima borave prepune su vlage, kupaju se na stepeništu ispred kuće pored kojeg je stara sudopera i gde jedino ima tople vode, polivaju se vanglicom – prepričava muke Vukomanovića naša sagovornica.

 

FOTO: ČITALAC KURIRA

Ona dodaje da je u ovom trenutku otvoren konkurs za dodelu stanova u opštini Zvečan.

 

FOTO: ČITALAC KURIRA

– Trenutno je otvoren konkurs za stanove na stranici Opštine Zvečan. Mislim da bi bilo fer da se, ako već nije dosad, posle ove strašne tragedije koja ih je zadesila njima dodeli neki stan i omogući im se da konačno počnu da žive onako kako čovek zaslužuje u 21. veku – apeluje naša sagovornica.

 

FOTO: ČITALAC KURIRA

 

Podsetimo, Miloš Vukomanović (25) iz Zvečana poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između utorka i srede dogodila u Bečićima kod Budve, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređena i lekari se bore za njen život.

 

 

FOTO: ČITALAC KURIRA

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top