All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Turisti iz Srbije krenuli za Grčku, pa ih izbacili u Kragujevcu i Kraljevu: Otkazano letovanje za 100 putnika sat vremena nakon polaska

Dva autobusa puna putnika za Grčku, ispražnjena su u Kragujevcu i Kraljevu, a “nesuđeni” turisti prepušteni su da se sami snalaze i vrate kućama, pošto je manje od sat vremena od kako su krenuli na letovanje, vlasnik čačanske agencije “Jazz Travel” obavestio vozače da se letovanje – otkazuje!

Kako su javili besni i razočarani putnici koji su na put krenuli iz Čačka, sve je bilo u najboljem redu do Kragujevca, kada je vozač zaustavio autobus i šokiranim turistima saopštio da se njihovo letovanje otkazuje.

– Bez ikakvog daljeg objašnjenja ostavljeni smo jednostavno u Kragujevcu da se snalazimo kako znamo i umemo. Zakazano vreme polaska bilo je u 20 sati, ali smo stigli samo do Kragujevca.

Razlog za iznenadno otkazivanje ovog aranžmana je dug koji vlasnik ove agencije nije izmirio prema grčkim domaćinima Foto-ilustracija: Pixabay

 U isto vreme, kako smo čuli, drugi autobus, takođe pun turista iz nekoliko drugih gradova, posle sat vremena vožnje na isti način je zaustavljen u Kraljevu i njima je takođe rečeno isto što i nama – da je letovanje otkazano. O svemu smo obavestili policiju, a turističku inspekciju možemo obavestiti tek ujutro – pričaju ogorčeni putnici, dodajući da je svako od njih unapred uplatio “Jazz Travelu” celokupan iznos aranžmana u Grčkoj.

Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik “Jazz Travela” je odmah, pošto je vozačima autobusa koji su trebali da prevezu “nesuđene” turiste saopštio da završe vožnju i putnike isprate iz vozila, sam otišao u policiju.

Po nezvaničnim saznanjima, razlog za iznenadno otkazivanje ovog aranžmana je dug koji vlasnik ove agencije nije izmirio prema grčkim domaćinima, pa je odlučio da otkaže letovanje ovoj grupi putnika pre nego što stignu do Grčke i ne dožive veće neprijatnosti.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top