All for Joomla All for Webmasters
hronika

TURČIN KOJI JE TUKAO SRPKINJU ŠAMARAO JE I PACIJENTE! Sad je završio sa batinjanjem!

Čagriju Tortopu iz Turske, koji je brutalno pretukao srpsku manekenku Tanju Đukić i iživljavao se nad njom, doživotno je ukinuta mogućnost da se bavi psihologijom jer je pre nekoliko godina pretukao pacijenta, saznaju beogradski mediji.

Kako izvor tvrdi, pre nego što je pretukao devojku, Turčin je tokom seanse išamarao svog pacijenta.

– Iako je Čagri završio studije psihologije i bavio se psihologijom, on je pre izvesnog vremena udario šamar pacijentu, zbog čega mu je oduzeta licenca i dobio je doživotnu zabranu da radi kao psiholog. Jasno vam je da tu jadnu devojku nije pretukao neki neuračunljivi momak, već stručnjak za psihologiju, koji je bio i te kako priseban dok ju je zlostavljao – priča izvor i dodaje da je zlostavljač već nekoliko puta imao problem sa policijom i da je zbog nasilja deportovan iz Litvanije, gde je živeo i radio.

– Da se radi o manijaku koji je opasan po okolinu, jasno je i po tome što je zbog tuča u kojima je učestvovao nekoliko puta privođen. Takođe, u policiji postoji izveštaj da je Čagri deportovan iz Litvanije zbog tuče sa Litvancima. Ta osoba će na kraju ubiti nekoga, a čini se da to nikoga ne zanima – zaključuje izvor.

Podsetimo, Tortop je srpsku manekenku sa kojom je bio u emotivnoj vezi ceo dan držao zaključanu, brutalno ju je tukao i naneo joj teške telesne povrede, posle čega je uspela da pobegne i prijavi ga istanbulskoj policiji.

 

Dijaspora.news/(Espreso.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top