All for Joomla All for Webmasters
Sport

TRAŽIO SAM OD REDITELJA DA SKINE POSTER ZVEZDE, JER SU SVI OFICIRI MUSLIMANI NAVIJALI ZA PARTIZAN: Poznati BIH glumac, uživo u programu, otkrio ŠOKANTNE detalje sa snimanja filma Karaula! (VIDEO)

Poznati glumac iz BIH Emir Hadžihafisbegović nedavno je gostovao u emisiji ”Upitnik” gde se dotakao mnogobrojnih tema vezanih kako za sport, tako i za Crvenu zvezdu i Partizan.

Tokom političkog razgovora koji mu očigledno nije odgovara, Emir je odlučio da promeni temu, pa se dohvatio filma u kombinaciji sa sportom.

Ispričao je anegdotu sa snimanja filma ”Karaula” i priču oko toga kako se grb Partizana našao u njegovoj kancelariji.

– Rajko Grlić je hteo da u mojoj kancelariji stoji poster Crvene zvezde. Ja kažem: ”On (misleći na lik poručnika Safeta Pašića) nije Delija, on je Grobar. ja ako budem igrao Deliju to neće biti taj lik.

– Kaže nebitno. Ma, bitno je. Jako je bitno, jer sam ja proverio da su svi oficiri muslimani u JNA navijali za Partizan. Ne postoji nijedan slučaj da je oficir musliman u JNA navijao za Crvenu zvezdu. I ja sam snagom argumenata ubedio Grlića da tu stoji poster Partizana, a ne Zvezde – rekao je Hadžihafisbegović.

A da priča nije izmišljena, dokaz su i scene iz jednog od najpopularnijih jugoslovenskih filmova iz tog vremena.

U ovoj sceni se vidi kako je grb Partizana stavljen odmah ispod portreta Josipa Broza Tita.

Inače, Emir je poznat kao veliki nacionalista, a po mišljenju mnogih i šovinista pre svega zbog svojih govora na obeležavanju godišnjica u čast preminulih muslimana.

(dijaspora.news/kurir sport)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top