All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Totalna misterija: Nišliji stigle 4 kazne za prekršaje u Francuskoj, iako tamo NIKADA NIJE BIO?!

– Naravno da od toga nema ništa, jer imam dokaze. Nevažeči pasoš, potpuno prazan, u Francuskoj nikada nisam bio. Evo, jedna kazna je sa datumom 22. novembar 2016. godine, dan kada u selu slavim Svetog Aranđela i imam goste, dakle potpuna besmislica, kaže “okrivljeni”

Četiri kazne za saobraćajne prekršaje u visini od oko 1.000 evra iz francuskog grada Rena koje su stigle za saobraćajnog policajca u nišku Policijsku upravu, a da on sam nema pasoš i nikada nije bio u Francuskoj, zvuče da tu ozbiljno nešto nije u redu.

Obaveštenje koje mu je uručio kolega, odmah je bacio, smatrajući ga besmislenim, budući da nema važeći, novi pasoš, a i plavi (stari) koji ima, potpuno je prazan, jer ni sa njim nije putovao van zemlje. Potom je francuska policija počela da šalje druge kazne.

Do sada je dobio ukupno četiri i to za nepropisna parkiranja i prekoračenja brzine. Za sve zajedno treba da plati oko 1.000 evra.

Kao dokaz za saobraćajne prekršaje, francuska policija je navela da su ih zabeležile sigurnosne kamere, a kako navode, registarske tablice su u sva četiri slučaja – različite, po čemu ispada da je D.R. bio u Renu i to svaki put sa drugim autom.

– Naravno da od toga nema ništa, jer imam dokaze. Nevažeči pasoš, potpuno prazan, u Francuskoj nikada nisam bio. Evo, jedna kazna je sa datumom 22. novembar 2016. godine, dan kada u selu slavim Svetog Aranđela i imam goste, dakle potpuna besmislica, kaže “okrivljeni”.

S’ obzirom na visinu kazne. odlučio je da ipak reaguje. Obratio se Francuskom institutu u Nišu gde su mu preveli tekst u kome je detaljan opis njegovih “prekršaja”, a zatim su zajednički napisali i odgovor.

– Obavestili smo francusku policiju da ja, D.R. zaposlen kao saobraćajni policajac u PU Niš, svakako nisam osoba koja se bahati na ulicama francuskog grada Rena – rekao je Niškim Vestima.

Još jedna neobičnost je to što su mu kazne stizale na radno mesto, a ne na adresu stanovanja.

– Ja sam jedini zaposleni u Policijskoj upravi Niš sa tim imenom i prezimenom, dok sa druge strane, ne znam ni jedan slučaj da se kazne za saobraćajne prekršaje šalju na radno mesto, već je normalno da idu na adresu. Kako znaju moje ime i prezime i gde radim, a nemaju podatak o kućnoj adresi? – pita se.

– Odgovor sam poslao, ali ako me i dalje terete za ove prekršaje, nemam izbora, angažovaću advokata – zaključio je.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top