All for Joomla All for Webmasters
Srbija

TINEJDŽERKA KOJA JE TUKLA DEVOJČICU JUČE POKUŠALA DA SE UBIJE: Srbija ne prestaje da bruji o brutalnom nasilju iz školskog dvorišta! (VIDEO)

Ustani gore! Šta nećeš? Ustani gore, bre!
Šamar, jedan, drugi… Koleno u glavu…
Ne udaraj me, pusti me!

Ne. Ovo nije scena iz filma, ovo je još jedno u nizu brutalnih vršnjačkih nasilja koje se nedavno dogodilo u jednom beogradskom parku! Uznemirujući snimak na kome se vidi petnaestogodišnja tinejdžerka koja preti i krvnički udara u glavu dve godine mlađu devojčicu zgrozio je javnost!

Kako Kurir nezvanično saznanje od izvora upućenog u ceo slučaj, agresivna devojčica sa snimka je tinejdžerka koja je pre dva dana u Žarkovu pokušala da izvrši samoubistvo.

– Devojčica je bila kod kuće sa majkom, a policija je došla na vrata da je traži kako bi je ispitali upravo u vezi sa ovim snimkom jezivog nasilja. Kada je devojčica to čula, pobegla je u WC, zaključala se, popila lekove i prerezala venu na jednoj ruci. Nakon toga majka je pozvala Hitnu pomoć – otkriva naš izvor.

 

Prema njegovim rečima, najpre je prevezena na VMA zbog sumnje da se otrovala lekovima, a kasnije je zbrinuta na klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top