All for Joomla All for Webmasters
Planeta

TINEJDŽERI KOJI SU UBILI PAR ŠTO SE UPOZNAO U HRVATSKOJ NAĐENI MRTVI: Prvo su bežali nedeljama od policije, a onda shvatili DA NEMAJU IZLAZA!

Kanadska policija pronašla je tela dvojice tinejdžera koja se sumnjiče za ubistvo američko-australijskog para koji se upoznao u Hrvatskoj i jednog starijeg muškarca.

Dramatična potraga za njima trajala je nekoliko sedmica, a policija je u sredu poslepodne saopštila da su beživotna tela Brajera Šmegelskog (18) i Kama Mekleod (19) pronađena uz korito reke Nelson u provinciji Manitoba. Pre samo nekoliko dana policija je uz reku pronalazila predmete koji su se dovodili u vezu sa mladim beguncima.

Beživotna tela Šmegelskog i Mekleoda otkrivena su samo nekoliko kilometara od zapaljenog vozila koje su koristili.

Podsetimo, njih dvojica su osumnjičena su za ubistvo mladog para turista i 64-godišnjeg Kanađanina. Bežeći od policije, prevalili su kolima više od 3.000 kilometara i dugo su se krili u divljini.

Šmegelski i Mekleod su, kako se sumnja brutalno ubili Australijnsku Činu Diz (24) i njenog partnera, američkog državljanina Lukasa Faulera (23), koji su obilazili svet nakon što su ljubavnu priču započeli negde na jadranskoj obali.

Mladi par je putovao kolima, a njihova izrešetana tela pronađena su kraj vozila na autoputu u Britanskoj Kolumbiji. Četiri dana kasnije, policija je oko 500 kilometara dalje, kod Diz Lejka, našla spaljeno telo Kanađanina Lenarda Dajka (64), a dva kilometara južnije nađeni su ostaci spaljenog karavana koji je pripadao tinejdžerima.

Zasad nije poznato na koji način su Šmegelski i Mekleod oduzeli sebi živote, a nisu poznati ni motivi koji su ih nagnali na tri mučka ubistva.

 

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs/Jutarnji.hr/Foto: EPA)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top