All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

Tinejdžer kod Banje Luke nosio 11 bombi u ruksaku, jedna je eksplodirala

MALOLJETNIK iz grada Čelinca u Republici Srpskoj pronađen je u srijedu u lokalnoj šumi s ozljedom desne šake i 11 bombi u ruksaku, priopćila je glasnogovornica banjalučke policije Marija Markanović.

Dnevni avaz prenosi da je 14-godišnjak zadobio teške ozljede ruke nakon što mu je jedna bomba eksplodirala u ruci. Nije životno ugrožen, ali je zadržan na liječenju. Tijekom istrage policajci su doznali da je ruksak s bombama maloljetnik ostavio u dvorištu jedne kuće u tom mjestu i otišao u pravcu šume.
“Prema informacijama koje su dobili na licu mjesta, policajci su zaključili da dječak planira baciti bombe u šumi pa su odmah krenuli u potragu za njim da bi ga u tome spriječili”, rekao je izvor.
Tvrdi da je pronašao bombe
Policajci su nakon kraće potrage uspjeli pronaći ozlijeđenog dječaka, a na licu mjesta utvrdili su da je s jedne bombe odvrnuo detonatorsku kapsulu i odvojio je od bombe.
“Aktivirao je detonatorsku kapsulu i ona mu je eksplodirala u ruci. Tom prilikom zadobio je teške ozljede i vozilom Službe hitne pomoći Čelinac prevezen je u UKC Banja Luka”, dodao je izvor.
Iz bolnice su rekli da je dječak zbrinut i trenutno je stabilno. Policija istražuje o tome kako je 14-godišnjak došao do bombi. On tvrdi da ih je pronašao, ali nije rekao ni kako ni gdje.
(Dijaspora News/Avaz)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top