All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

“TAMARA MI JE BILA LEPŠA PRE OPERACIJA” Džudista o čijoj svadbi BRUJI REGION ispričao šta stvarno misli o “plastičnoj ženi” i KUMU-DILERU

Vest da je snimak sa njihovog venčanja tema broj jedan regionalnih medija, crnogorskog džudistu Srđana Mravaljević (34) prilično je iznenadila. Kako kaže, takav ringišpil nije očekivao. Za “Blic” po prvi, i kako naglašava poslednji put, govori o svadbenom veselju, naširoko komentarisanim estetskim operacijama svoje supruge, ali i ubijenom kumu, narko-dileru Luki Raduloviću.

– Oženio sam se pre više od dva meseca, ali neko je pre nekoliko dana iskoristio naš snimak sa venčanja i uklopio ga sa vrlo ružnom pričom o nacionalizmu, NATO-u, glamuroznom svadbom, bahatim sportistom, bliskim vezama sa krimi-miljeom, ženom starletom… – počinje priču Srđan Mrvaljević.

Snimak koji pominje zapravo je trejler sa njihovog venčanja, objavljen na platformi “Vimeo” pre mesec dana. Od tada do danas snimak je pregledan čak 357.000, a posebnu pažnju, kao i lavinu komentara na društvenim mrežama privukao je izgled njegove supruge Tamare (26), više puta korigovan plastičnim operacijama.

FOTO: SRĐAN MRVALJEVIĆ / PRIVATNA ARHIVA

– Izgleda da javnost najviše zanimaju estetske korekcije moje supruge. Pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i sa dozom neprijatnosti, da Tamara ima implante u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama. Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila lepša pre bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio zbog njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i lepote, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta – kaže džudista.

 Mrvaljević kaže da se Tamara ne bavi javnim poslom i da nema profile na društvenim mrežama. Dodaje i da “veoma retko izlaze po klubovima, uglavnom gledaju serije i filmove i šetaju”.
FOTO: SRĐAN MRVALJEVIĆ / PRIVATNA ARHIVA

Oni su se pre svadbe zabavljali sedam godina, a pre dva meseca su se venčali u Crnoj Gori.

– Svadba je održana u Podgorici, a ne u Srbiji. Nikakvu specijalnu pesmu niti spot nisam dobio za venčanje, kako se pisalo. Pesma je iz 2002. godine peva je Crni i zove se “Hvala nebu, hvala Bogu”. Venčanju je prisustvovalo 150 najbližih rođaka i prijatelja, a među gostima je bilo i mnogo sportista i dece. Nije bilo prevelikog luksuza ni medijske pompe – tvrdi novopečeni mladoženja.

FOTO: SRĐAN MRVALJEVIĆ / PRIVATNA ARHIVA

“Neke od najlepših trenutka proveo sam sa kumom”

Pored supruge, medije je zaintrigiralo i kumstvo crnogorskog džudiste i Luke Radulovića, narko dilera koji je ubijen u aprilu ove godine u kafani “Ispod mosta”. Mrvaljević kaže da sa Radulovićemem imao “najiskrenije i najčistije drugarstvo”.

– Trenirali smo zajedno, dizali tegove, igrali fudbal, basket, stoni tenis, sony….. Luka je jedan deo života potpuno posvetio džudou, bio je reprezentativac i prvak drzave, učestvovao na svetskom i evropskom prvenstvu. U tom periodu smo se dogovorili da će prvi ko se oženi uzeti onog drugog za kuma…Kasnije je izabrao način života koji je izabrao – kaže naš sagovornik.

Podsećamo, Radulović, inače osuđivani diler kokaina i čovek koji je “bentlijem” presekao kolionu u kojoj se vozio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ubijen je u aprilu u jednom beogradskom klubu. Njega je ubio napadač koji se, kako su mediji pisali, ležerno ušetao u klub i ispalio više hitaca u Radulovića, koji je na slobodi čekao poziv da odsluži zatvorsku kaznu.

Spekuliše se da je ubijen zbog borbe oko prevlasti na narko-tržištu.

Iako je njegov kum pre ubistva pravosnažno osuđen zbog dilovanja, džudista Mrvaljević tvrdi da on nikada nije bio deo kriminalnog miljea.

– Jednostavno nije me to nikada privlačilo. Sav adrenalin,uzbuđenje, dokazivanje i strast sam pronalazio u teškim treninzima, a pogotovo na takmičenjima i borbama. Imam i imao sam drugove, poznanike i kumove koji su izabrali takvu vrstu života. Za svojih 34 godine nemam nikakav dosije niti krivičnu prijavu – naglašava on.

FOTO: SRĐAN MRVALJEVIĆ / PRIVATNA ARHIVA

“Nisam ljubitelj NATO-a, ali….”

Pored snimka sa venčanja i bliskosti sa ubijenim Radulovićem, veliku pažnju ovdašnjih medija privukla je i činjenica da je Mrvaljević javno podržao ulazak Crne Gore u NATO, posebno jer je u vreme bombradovanja živeo u Beogradu.

– Nisam ostrašćeni ljubitelj NATO-a, ali jesam u jednoj svojoj kolumni podržao ulazak Crne Gore u Severnu Alijansu. U istoj toj kolumni, objasnio sam da ne mislim da je NATO idealan i da razumem otpor i animozitet ljudi prema vojnom savezu koji je nedavno bacao bombe po SCG, ali da je moje mišljenje da mala Crna Gora ne može uticati na svetsku politiku i da je u najboljem interesu građana da bude u NATO savezu koji će ubrzati integracije u EU i doneti budućim generacijama određenu sigurnost od ponovnog preživljavanja bombardovanja – kaže on.

Nagrađivani sportista

U senci svega navedenog, ostali su sportski uspesi Srđana Mrvaljevića.

Džudista koji iza sebe ima medalju vicešampiona sveta, nagradu za najboljeg sportistu Crne Gore 2011. godine, zlato na Mediteranskim igrama u Mersinu 2013 i tri učešća na Olimpijskim igrama, za sebe kaže da je Crnogorac rođen i odrastao u Beogradu.

– Džudom se bavim od malena i borio sam se za SRJ, SCG i Crnu Goru. Posle referenduma 2006. godine, odlučio sam da ću se boriti za Crnu Goru iz ličnog ubeđenja da čovek pripada tamo odakle su mu koreni, a kako su moji pradeda, deda i otac rođeni u Nikšiću nisam imao nikakvu dilemu. Ipak, ja sam rođen u Beogradu i zbog ogromne zahvalnosti i poštovanja prema Srbiji uvek navijam za srpske sportiste i iskreno se radujem uspehu koji Srbija postiže, ne samo u sportu već i u svim ostalim oblastima – završava Mrvaljević.

(dijaspora.news/blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top