All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Taksisti napali studentkinju iz Beograda: Devojka je udarila u točak, zaradila je tri kopče na bradi, hematom na ramenu i podlive

Jedna devojka K.C. (22), inače studentkinja završene godine Matematičkog fakulteta u Beogradu, bila je žrtva napada taksista.

Incident se dogodio u petak uveče, kada su tri devojke krenule iz grada ka ulici Maksima Gorkog. Po svedočenju devojke, problem je počeo kada je vozaču po dolasku na adresu dala novčanicu od 2000 dinara. Kako je vožnja iznosila oko 400 dinara, vozač je krenuo da viče na devojke jer nemaju sitan novac. Odvezao je devojke do obližnje pumpe u Južnom bulevaru i tražio od njih da izađu i rasitne novac, što su one odbile.

Vozač se vratio besan i nije želeo da ih vrati kolima do adrese do koje su devojke i tražile vožnju. Dalji problem je ispao kada je studentkinja iz automobila u žurbi uzela vozačev telefon, misleći da pripada njenoj drugarici.

Kada je shvatila šta se deslio, krenula je da se vrati ka vozilu, ali kaže da je tada već bilo kasno. Vozač je vikao na nju da je lopov i pozvao je dvojicu kolega. Jedan od te trojice taksista u jednom trenutku je pljunuo devojku, na šta je ona odgovorila tako što je polila vozilo iz flašice vode.

Tada je muškarac uhvatio za glavu i kosu i bacio na zemlju. Devojka je udarila u točak, zaradila je tri kopče na bradi, hematom na ramenu i podlive na obraz. Svemu je posvedočio i jedan momak koji je sišao iz obližnje zgrade kada je video gužvu i raspravu ispred. Momak je dao izjavu policiji.

Do dolaska policije na licu mesta je ostao samo vozač koji je devojke vozio iz grada.

Takođe, prenose mediji, nije u pitanju “divlji” taksi, već prijavljeno udruženje. Devojka je nakon napada i uviđaja pregledana u Kliničkom centru.

(dijaspora.news/blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top