All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Svi se pitaju ko je mladić koji se danima ne pomera sa ove klupe u Nišu: Kad neko pokuša da mu pomogne, on odbije (FOTO)

Ne vuče nikoga za rukav po centru da mu “da neki dinar”.

Grad Niš se podigao na noge! Svi se pitaju ko je momak iz Inđije koji spava na klupi kod amfiteatra. Meštani tvrde da već danima nepomično sedi.

– Izuzetno je prljav, ali je vrlo doroćudan. Prišao sam mu i saznao da nema kuću, da je iz Inđije, ali je već duže vreme ovde. Vidi se da nema ni gde da se okupa, a ni sa kim ne razgovara. Međutim, dostojanstveno je odbio veću pomoć. Tražio je samo jedan burek jer je veoma gladan. Ali ne prosjači, ne vuče nikoga za rukav po centru da mu “da neki dinar”.

– Nema smisla da se silne pare bacaju na pića i bakšiše po Kazandžijskom, a da se ovaj dečko preskače i ignoriše kao đubre od limenki i flaša koje se pravi po tom istom mestu od strane idiota svakog vikenda. Svako ko želi da se uključi u akciju da pomognemo ovom mladiću, makar u vidu hrane i higijene neka se javi u poruci, i najsitnija stvar značiće puno – napisao je Mladen Stanić na svom Fejsbuk profilu.

U komentarima se navodi da je momak navodno pobegao od kuće i ima oko trideset godina.

Nišlije su odlučile da pomognu ovom momku koliko god je moguće. Za početak mu je potrebno ono najosnovnije, hrana i mesto gde može da se okupa i prespava.

Neki tvrde da je ovaj mladić ranije imao i neke zdravstvene probleme, pa smatraju da mu je pre svega potrebna i medicinska pomoć.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top