All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

SVAŠTA ĆU TE NAUČITI! JE LI TI SMETA ŠTO SAM STARIJI? Pedofil koji radi u vrtiću u Banjaluci tražio od devojčice (13) da mu pošalje GOLIŠAVE SLIKE (FOTO)

Na Fejsbuk grupi Borba protiv pedofilije pojavila se šokantna informacija o pedofilu zaposlenom u jednom banjalučkom vrtiću, koji je tražio od devojčice (13) da mu preko Fejsbuka pošalje eksplicitne fotografije.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Iz Policijske uprave Banjaluka su potvrdili da im je slučaj prijavljen, kao i da su u toku detaljne provere.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

U šokantnoj prepisci na Fejsbuku vaspitač, između ostalog, posle saznanja da devojčica sa kojom se dopisuje ima 13 godina, traži eksplicitne fotografije, na šta dobija negativan odgovor. Vaspitač, između ostalog, govori devojčici da će sve što budu radili ostati tajna, ali je pored toga devojčica odbila da postupi po njegovim zahtevima.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

“Poštovani roditelji, učitelj XX je radio kod nas godinu dana i nikad nije bilo primedbe na rad istog. Politika naše firme je takva da nikad jedna osoba ne bude sama u grupi sa decom, baš zbog pomenutih situacija. Mi smo bili dužni da obavestimo nadležne organe i prijavimo slučaj. Utvrdili smo da u našem vrtiću nije bilo kriminalnih radnji. Roditelji vaspitanika mogu da budu mirni. Za ostale radnje (prepiske na internetu) vršiće se istraga i utvrditi šta je od svega istina. Do tada vas molimo da izuzmete svoj sud bez osnova”, saopštili su iz banjalučkog vrtića.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Ostatak šokantnih fotografija pogledajte u galeriji:

 

1 / 6 FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK
(dijaspora.news/kurir.rs)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top