All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Supružnici završili na trežnjenju: Njega prvog priveli zbog alkohola, žena nastavila da vozi, pa udarila u auto na semaforu

U razmaku od svega pola časa, dvoje supružnika iz Niša starih po 45 godina, saobraćajna policija privela je i zadržala na trežnjenju zbog vožnje u pijanom stanju.

Kako saznajemo, i muž i žena imali su više od 1,2 promila alkohola u krvi, zbog čega su po zakonu morali da budu zadržani u prostorijama policije dok se ne otrezne.

Saobraćajci su oko 22.40 časova prvo na Bulevaru dr Zoranan Đinđića kod Vojne bolnice zaustavili Nišliju koji je vozio automobile marke “seat” i posle sprovedenog alkotesta, priveli ga i zadržali zbog vožnje u pijanom stanju.

Saobraćajna policija – alkotest Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Naime, kada je dunuo u alkometar, utvrđeno je da u krvi ima oko dva promila alkohola, što je visoka koncentracija, pa je odmah isključen iz saobraćaja i odveden u policiju. Međutim, za volan automobila sela je onda njegova žena koja je kod Gradske bolnice, na raskrsnici sa Zetskom ulicom, oko 23 časa napravila manji saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom.

– Ona se “seatom” zakucala u automobil koji je bio ispred nje na semaforu kod Gradske bolnice. Pošto se sa drugim vozačem nije dogovorila oko plaćanja štete, on je pozvao saobraćajnu policiju koja je sprovela alkotestiranje i utvrdila da ima oko 1,5 promila alkohola u krvi tako da je i ona privedena i zadržana do otrežnjenja – kaže naš sagovornik koji je uopućen u slučaj.

Oboje supružnika dobiće prijave zbog vožnje u pijanom stanju.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top