All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

STRAVIČNA TRAGEDIJA: U saobraćajnoj nesreći poginule majka i ćerka!

U teškoj saobraćajnon nezgodi, koja se danas popodne dogodila u Gornjem Dobriću kod Loznice, na licu mesta nastradale su S. S. (54) iz Joševe i njena ćerka D. S. (32), dok je otac M. S. na mestu vozača zadobio povrede opasne po život.

Kako je potvrđeno u lozničkom Tužilaštvu, nesreća se dogodila na putu ka Jadranskoj Lešnici, kada je na njihovo putničko vozilo marke “folksvagen polo”, naleteo džip marke “honda”, koji se kretao iz pravca Kozjaka, odnosno Loznice.

– Njih troje su bili na proslavi rođendana kod rodbine u Gornjem Dobriću i tek što su izašli automobilom iz dvorišta na glavni put i krenuli kući u Joševu, na njih je otpozadi naleteo džip, koji se kretao velikom brzinom, iako je ovde ograničenje 50 kilometara na sat. Od siline udarca iz džipa je ispala žena, koja je bila na mestu suvozača, a onda se vozilo survalo u kanal. “Polo” je totalno razvaljen, a majka i ćerka su bile mrtve na licu mesta – priča blizak rođak stradale žene i devojke.

Na lice mesta izašla je policija i vatrogasna ekipa, a povređeni M. S. je hitno prebačen u urgentni prijem Opšte bolnice u Loznici.

– Muškarac je primljen u veoma lošem stanju i sa teškim povredama opasnim po život. Posle dijagnostike i intubiranja, hitno je prebačen u Beograd – potvrdili su u lozničkoj bolnici.

Vršilac funkcije javnog tužioca Zoran Nestorović rekao je da je vozač džipa N. V. iz Trbušnice prošao bez povreda, dok je njegova saputnica imala lakše povrede.

– On je odveden na alko-test, a potom priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Dalja istraga utvrdiće okolnosti pod kojima se dogodila ova teška nesreća – rekao je Nestorović.

Saobraćaj je na ovom delu puta bio u prekidu do 18 strtrti.

(dijaspora.news/Blic)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top