All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

STRAVIČAN UDES KOD BUBANJ POTOKA: Majka poginula, ćerka uhapšena

Žena iz “opela” je poginula, njen muž je teško povređen, a njihova ćerka uhapšena je pod sumnjom da je ona upravljala automobilom i izazvala stravičan sudar danas popodne na autoputu kod Bubanj potoka, saznaje “Blic”.

UŽAS NA AUTOPUTU Novi sudar kod Vrčina, žena poginula, muž teško povređen, ćerka u šoku stoji pored automobila (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Na autoputu Beograd-Niš kod naplatne rampe Bubanj potok dogodio se udes u kome je učestvovalo više vozila. MUP je saopštio da je u udesu na licu mesta poginula jedna osoba, dok je petoro povređenih.

U sudaru tri automobila danas oko 14 sati nedaleko od naplatne rampe na Bubanj potoku poginula je majka devojke, dok je otac teško povređen. Teško je povređena i jedna osoba iz automobila “hjundai” novosadskih registarskih oznaka, a lakše su povređene još tri osobe iz istog vozila. U trećem automobilu su se, kako smo saznali na licu mesta, nalazili putnici iz Petrovca na Mlavi, ali oni nisu povređeni.

Devojka je ostala u šoku nakon nesreće

Foto: Uroš Arsić / RAS SrbijaDevojka je ostala u šoku nakon nesreće

Nesreća se dogodila na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, kada je “opel” holandskih registarskih oznaka iz pravca Beograda prema Nišu, probio je zašštitnu ogradu i udario u dva automobila sa srpskim tablicama koja su mu nailazila u susret. Od siline udara, automobil holandskih registarskih oznaka je smrvljen tako da je teško bilo utvrditi model, na sve strane su po putu ostali razbacani odeća i hrana. Devojka je, kako saznajemo, prošla bez povreda, ali ju je u stanju šoka odvezla Hitna pomoć.

Ovo je druga stravična nesreća koja se dogodila danas kod naplatne rampe Vrčin. U sudaru tri automobila, kombija i autobusa jutros oko pet sati jedna osoba je poginula, a šest ljudi je lakše i teže povređeno.

(dijaspora.ne

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top