All for Joomla All for Webmasters
hronika

STRAŠNO! SIN MOLIO OCA DA MU NE UBIJE MAJKU! Goran Janković ostao nemilosrdan i pred očima dece macolom ubio majku, baku i deku! Monstrum!

Goran Janković (37), trostruki ubica iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je macolom ubio suprugu Mirjanu (32) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, još nije pronađen i uhapšen, ali se, kako saznajemo, oko njega “steže obruč”.

Jankovićevi poznanici kažu da su se zaprepastili kada su na Fejsbuku videli da je Goran pre četiri godine objavio fotografiju svog starijeg sina kako puca u streljani, a da je u opisu slike napisao “Tajin ubica”.
– Upravo ga je taj sin molio da ne ubija njegovu mamu, baku i deku, ali njemu to nije predstavljalo ništa. Ipak je to učinio – kaže izvor.

 

 

Deca se još oporavljaju od šoka, ali su bolje. Preostali članovi porodice pružaju neophodnu podršku i puno ljubavi.

 

 

Kako se saznaje, dečaci koji su bili svedoci zločina trenutno se nalaze sa ujakom i ujnom, a rođaci i prijatelji porodice Pajić nadaju se da će preboleti tragediju i da će ostati kod ujaka i ujne. Stručnjaci Centra za socijalni rad kažu da je u najboljem interesu te dece da ostanu u svojoj porodici.

 

 

– Prilikom tako strašne tragedije i nesreće prvog koga se stariji sin setio da pozove u pomoć jeste ujak i mislim da to samo po sebi govori o tome kakav oni imaju odnos. Nije to bio komšija, kućni prijatelj ili bilo koji drugi član porodice. Naravno da stručnjaci Centra za socijalni rad prate ovaj slučaj i učinićemo sve da tu decu maksimalno zaštitimo. Kada se dese ovakve tragedije obično neko iz porodice bude imenovan za staratelja i u takvim slučajevima nema potrebe za usvojenjem, jer mi tu decu onda ni ne stavljamo na listu za usvajanje niti za smeštaj u hraniteljske porodice – kažu u Centru za socijalni rad.

 

Dijaspora.news/Kurir.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top