All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Stoperi kod Šida kidnapovali vozača, naterali ga da se skine go, pa mu oteli auto i 100 evra

– Stao je da bi video o čemu se radi i da li momcima možda treba prevoz ili neka pomoć, ali je tada usledila neuobičajena drama – kaže sagovornik blizak istrazi.

Muškarca R.I. (54) iz Šida juče su presrela četiri muškarca i opljačkala. On je prijavio policiji da su ga skinuli do gole  kože, uzeli mu autombil i 100 evra, koliko je imao kod sebe i ostavili ga na jednoj livadi kod  Šida.

Autostoperi su odmah nasrnuli na njega.

Četvorica muškaraca su mu mahali da stane Foto: Profimedia

– Izvukli su ga napolje, vezali ga i nasilno ugurali na zadnje sedište njegovog autombila. Jedan od četvorice muškaraca seo je za volan i tako vezanog ga vozio po okolnim putevima, dok su ga ostali tukli. Kada su stigli u mesto Boćince nadomak Šida, izbacili su R.I. na neku livadu i naredili mu da skine svu odeću sa sebe, što je on i učinio, uplašen za svoj život. Uzeli su mu svu odeću, automobil, kao i 100 evra, koliko je imao kod sebe u tom trenutku, i otišli – navodi sagovornik.

Go je po mraku išao livadom dok nije došao do prvih kuća u mestu Boćince. Izašao je na ulicu i pokušao da dozove pomoć. Nekoliko meštana, navodno, nije želelo da mu ovtori vrata, misleći da je manijak. Jedan čovek je ipak pristao da pozove policiju.

Lekari su ga pregledali i utvrdili da je lakše povređen Foto-ilustracija: Profimedia/BSIP

Povređeni je nakon toga zbrinut u bolnici i lekari su ustanovili da ima nekoliko masnica po telu.

Policiji je prijavljen slučaj otmice i pljačke i pokrenuta je istraga i potraga za četvoricom muškaraca.

– Iako je R.I. objasnio kako je došlo do otmice, on nije rekao gde je bio u toku te večeri, kao ni s kim je bio. Pošto je R.I. ostao nedorečen u svom iskazu policiji, proveravaju se sve okolnosti. Istraga treba da utvrdi da li je rekao istinu.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top